Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu au apărut nemachiate, la primele ore ale dimineții

Surpriză de zile mari în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1! Fanii au putut să le vadă pe cântărețele Ana Baniciu și Raluka într-o ipostază greu de imaginat.

De data aceasta, în ediția 4 din emisiunea „Poftiți la circ”, Nea Marin pune starurile la treabă, pentru ca totul să meargă strună și circarii să fie mulțumiți. Shift, Ana Baniciu, Raluka și What's Up sunt vedetele care au acceptat provocarea, iar surprizele vor fi pe măsură.

În fiecare ediție, Nea Marin și ajutoarele sale trebuie să muncească din plin pentru a ajuta pe cei din circul Bellucci să își continue activitatea cu succes. Viața de circar nu este deloc simplă și zi de zi apar noi și noi treburi de făcut, așa că nimeni nu își permite să piardă timpul.

Raluka și Ana Baniciu au apărut nemachiate, în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ”

În spatele unor ore de magie, oferite în cadrul spectacolelor, există zile întregi de muncă asiduă.

„Ne-am gândit că va fi grea trezirea și chiar așa a și fost”, a mărturisit Ana Baniciu, la începutul ediției.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Raluka și Ana Baniciu, în costume de baie sexy! Au tras toate privirile

Extrem de matinal și gata oricând să muncească, simpaticul Nea Marin a bătut la ușa fetelor, ca să le dea trezirea.

„Bună dimineața! Ce fac fetițele?”, a zis acesta pe cel mai blând ton posibil.

„Știi ce ar face fetițele acuma? Ar dormi”, a recunoscut Raluka, extrem de sinceră și somnoroasă.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu a cerut în căsătorie o tânără din Eforie! Ce răspuns a primit

Acesta a fost momentul în care fanii au avut parte de o surpriză uriașă, fiindcă au putut descoperi cum arată Ana Baniciu și Raluka, la primele ore ale dimineții, atunci când se dau jos din pat.

Raluka, dezvăluire neașteptată în ediția 4 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

„Da, numai că e prima zi și fetițele au treabă”, a explicat Nea Marin, dornic să vadă pe toată lumea pe poziții, la treabă.

„Am început dimineața îngrozitor, îmi venea să mă împușc. Nu știu, aș fi mințit orice. Aș fi mințit orice, aș fi făcut orice numai să mă lase să mai dorm o oră, pentru că noi, cu o seară înainte, am avut ziua de naștere a unui prieten comun și nu ne-am dat seama cum a trecut timpul și am ajuns să dormim pe la ora 6”, a dezvăluit Raluka despre ziua cu pricina.

„Aveți un sfert de oră să fiți machiate, aranjate și cu chef de muncă”, a anunțat Nea Marin, pe un ton destul de autoritar, semn că nu acceptă refuzuri și nici întârzieri.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 4. Liviu Vârciu, look nou! Ce trezire bruscă i-a dat Nea Marin

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să descoperi cum au apărut Raluka și Ana Baniciu, la primele ore ale dimineții, spre marea surpriză a fanilor.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Ultimele știri