Fotografia din tinerețe care i-a uimit pe fani. Ce mesaj a transmit Mihai Bendeac de Ziua Mondială a Teatrului

Fotografia din tinerețe care i-a uimit pe fani. Ce mesaj a transmit Mihai Bendeac de Ziua Mondială a Teatrului

Fotografia din tinerețe a strâns rapid mii de aprecieri și numeroase comentarii în care actorul era încurajat de fani cu privire la activitatea teatrelor.

antena 1

Mihai Bendeac, faimosul actor de teatru și jurat al emisiunii iUmor, a posta de curând o fotografie din adolescență, făcută în urmă cu 23 de ani, iar fanii au reacționat imediat.

Actorul Mihai Bendeac a postat o fotografie cu el și încă doi colegi de-ai săi din liceu, de pe vremea când au pregătit împreună primul spectacol ce teatru. Cu un păr blond și freza făcută, cu zâmbetul pe buze, purtând o cămașă bleu și o pereche de jeanși, Mihai era mândru că organizeze prima piesă de teatru.

Vezi mai multe imagini cu Mihai Bendeac în GALERIE FOTO

De atunci au trecut 23 de ani și actorul se declară dezamăgit că de Ziua Mondială a Teatrului el trăiește cea mai tristă zi pentru că porțile teatrelor sunt închise din cauza restricțiilor pentru împiedicarea răspândirii Covid-19.

Citește și: Mihai Bendeac a devenit unul din cei mai controversați artiști de la noi. Cum arăta în copilărie

Fotografia din tinerețe a strâns rapid mii de aprecieri și numeroase comentarii în care actorul era încurajat de fani cu privire la activitatea teatrelor.

Cu toate acestea, Mihai Bendeac și-a exprimat de nenumărate ori nemulțumirea cu privire la faptul că în pandemie actorii au avut de suferit. La descrierea pozei, actorul a adăugat: “Această fotografie are 23 de ani... Primul spectacol de teatru cu trupa înființată în liceu. Astăzi, 27 Martie 2021, este cea mai tristă Zi Mondială a Teatrului din viața mea. Atât am de spus”.

Lansarea cărții sale, act de binefacere

Talentul său de actor, dar și cel de scriitor și povestitor se reflectă în noua lui carte în care abordează teme comune, de la relații intime la cele de familie, într-un mod excepțional, așa cum doar el poate. Râvnitul actor devenit și scriitor a făcut un apel către cei care doresc să cumpere cartea și le-a mărturisit ce se va întâmpla cu fondurile obținute din vânzarea acesteia.

Într-o postare pe Instagram, Mihai Bendeac a scris despre cartea lui că este “terapia de a povesti ce ai trăit. Într-un mod uneori ireverențios, alteori scandalos. Dar, peste toate, terapeutic”.

Citește și: Mihai Bendeac, urare pentru mama sa în care dă un detaliu intim. Care este adevărul despre nașterea lui

Cartea lui Mihai Bendeac se bucură de un succes răsunător, în primele două săptămâni de la lansare fiind deja 100000 de cumpărători.

Banii obținuți în urma vânzării cărții “Jurnalul unui Burlac: Conversații cu Mama” sunt donate unei cauze nobile, iar pentru acest proiect Mihai Bendeac este recuonsăcător mai multor persoane. Persoana căreia a ținut să-I mulțumească în mod special a fost chiar mama lui, Emilia Bendeac.

Mihai Bendeac a lansat cartea în care povestește experiențe de viață într-un mod cât de poate de onest pe data de 10 decembrie. Actorul a făcut apel la urmăritorii lui să achiziționeze cartea, pentru a face parte din proiectul care are la bază un scop caritabil.

„Dacă mama nu mi-ar fi dat acel impuls la începutul anului, această carte nu ar fi existat. Asta e cert. Per total, a fost muncă de câteva luni de zile și un efort care, la final, au meritat din plin. Mulțumesc editurii Book Zone pentru dedicare, pentru sprijin și pentru dovada de umanitate pe care au oferit-o donându-și, la rândul lor, toate veniturile. Împreună cu voi, cititorii, am atins, in primele două săptămâni, borna 100000. Da, fraților! O sută de mii de euro donați! Mulțumesc celor care continuă să cumpere cartea și, totodată, sunt fericit că vă place. Mulțumesc mama!”, a scris juratul iUmor pe contul său de Instagram.

Ultimele știri