Gerard Butler s-a împăcat cu iubita lui. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Gerard Butler și iubita lui, Morgan Brown, au fost surprinși de paparazzi în timpul unei întâlniri. Imaginile focoase care au urmat i-au surprins pe fani.

Chiar dacă faimosul actor s-ar fi despărțit de iubita lui în timpul izolării, se pare că acum lucrurile stau diferit.

profimedia

Chiar dacă faimosul actor s-ar fi despărțit de iubita lui în timpul izolării, se pare că acum lucrurile stau diferit. Cei doi au fost împreună 6 ani, iar în 2020 presa zvonea că Gerard și Morgan s-au despărțit. Actorul a confirmat despărțirea pe contul său de Instagram.

Gerard Butler s-a împăcat cu Morgan Brown

Cu toate acestea, ei au mai fost surprinși împreună la plajă sau diverse întâlniri cu prietenii lor comuni. De curând, ei s-au întâlnit să ia prânzul împreună, în Malibu, și se pare că nu s-au salutat deloc prietenește.

Morgan pare că se bucura nespus de mult să îl vadă pe Gerard, i-a sărit în brațe și s-au sărutat cu patos. Actorul în vârstă de 51 de ani i-a zâmbit îndelung atunci când a văzut-o și a cuprins-o bucuros în brațe.

În august 2020, Gerard Butler a vorbit despre despărțirea lui de Morgan, spunând că “Am trecut ptrint-o despărțire în timpul pandemiei deci am pierdut pe cineva drag într-un mod diferit și asta a fost mai greu pentru mine decât mă așteptam”.

Citește și: Cu cine s-a mai iubit Gerard Butler, în afară de Mădălina Ghenea. Actorul a fost înconjurat de cele mai frumoase femei

În noiembrie anul trecut, Gerard a fost surprins de paparazzi într-o escapade în Tulum, Mexic alături de o domnișoară brunetă.

Actorul este acum foarte preocupat de cele 8 proiecte la care lucrează și nu a mai avut timp de ieșiri cu prietenii.

Cine e Morgan Brown, iubita actorului

Morgan Brown și Gerard Butler au început o relație în 2014. Chiar dacă el e super faimos, iar pe ea nu o cunoștea nimeni, asta nu i-a împiedicat să aibă o relație fericită.

Citește și: Gerard Butler, surprins pe plajă alături de o femeie misterioasă. Cum arată starul la vârsta de 50 de ani

Morgan e designer și este preocupată de arhitectură și design interior. Dar la începuturile carierei sale, frumoasa Morgan a fost model, călcându-i pe urme mamei sale. La vârsta de 20 de ani, Morgan a descoperit că e pasionată de design interior după ce și-a decorat singură propria ei casă.

Chiar dacă de-a lungul anilor cei doi s-au despărțit de mai multe ori, se pare că Gerard Butler vede relația cu Morgan ca fiind una stabilă și confortabilă și se întoarce adesea la ea. De pare că Gerard Butler a recunoscut în trecut, scrie The Sun, că Morgan nu a fost niciodată vinovată pentru despărțirile lor. Din când în când, actorul spune că nu putea refuza toate fanele care îl curtau doar pentru că avea o iubită.

De asemenea, publicația Closer a scris că Gerard Butler a cerut-o de soție pe Morgan, dar ea l-a refuzat și i-a spus să o mai ceară o data de nevastă peste un an, lucru ce i-a dat de gândit actorului.

Ultimele știri