Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Gigi Becali va petrece un Revelion de 20.000 de euro

Gigi Becali vrea ca noul an sa-l prinda in lux. A scos din buzunar aproape 20.000 de euro pentru un Revelion asa cum isi doreste, in Poiana Brasov. La acelasi hotel la care a petrecut si in ultimii ani, pentru ca branza de oaie nu lipseste din meniu. In schimb, Cristi Chivu si Adelina au vrut sa-si aminteasca de traditiile romanesti in Maramures.

Sase zile de distractie maxima pe partie si un ospat cu de toate la o stana din Poiana. Este obiceiul de la care parlamentarul Gigi Becali nu s-a abatut in ultimii ani, de Sarbatori. Nu o face nici acum, dupa ce a fost uns deputat. Este deja la Brasov si a facut primul popas la un restaurant cu muzica populara.

Vacanta il costa pe Becali aproape 20.000 de euro. A vrut lux de Revelion si a inchiriat un apartament si alte opt camere la acelasi hotel de cinci stele, ca si anul trecut.

Fotbalul nu ii mai da batai de cap lui Gigi Becali. Nu mai are cu cine sa se tachineze. Condamnat sapte ani cu executare in dosarul transferurilor, finul Cristi Borcea s-a autoexilat la Miami si va petrece Revelionul cu Alina, actuala sotie, dar si cu fosta. Mihaela merge in Statele Unite, cu cei trei copii.

Nici fostul capitan al nationalei, Cristi Chivu, nu se mai gandeste la fotbal. De Craciun, a petrecut in familie, iar acum e in vacanta, in Maramures, cu sotia Adelina si cu cativa prieteni. Au vrut sa descopere frumusetile zonei, pentru ca niciunul dintre ei nu a mai fost acolo pana acum. Chivu si Adelina nu si-au luat la Sighet si cele doua fetite. Natalia si Anastasia sunt inca prea mici.

Recomandari