Gina Pistol și Smiley, prima imagine din vacanță după ce au anunțat că vor deveni părinți. Poza pe care toți o așteptau

Gina Pistol și Smiley au anunțat de curând că vor deveni părinți, vestea care le-a bucurat inimile fanilor și care era așteptată de ceva timp.

Gina Pistol, imagine din vacanță

Antena 1

În acest moment, Gina Pistol și Smiley se află în vacanță și, chiar dacă sunt la relaxare, nu ratează niciun moment să își țină fanii la curent cu imagini care mai de care mai frumoase.

"Sunteți superbi împreună", "O familie reușită", "Minunaților, vine minunea voastră mică. Yupii, vacanță plăcută să aveți", au fost numai câteva dintre mesajele fanilor.Informația despre sarcina Ginei și că faptul că vor deveni părinți de fetiță a fost dezvăluită prin intermediul unui material video publicat pe canalul de Youtube al lui Smiley, care a strâns peste un milion de vizualizări în 24 de ore.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Gina Pistol și Smiley

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de 2 ani, iar în ultima perioadă au apărut tot mai des împreună în public și le-au oferit fanilor imagini din viața lor, lucru care i-a făcut pe prietenii din mediul virtual să îi îndrăgească și mai tare.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri