Căutare Live

HOT! Miley Cyrus, intr-o ipostaza super sexy

Chiar daca ne-a obisnuit cu o Hannah Montana copilaroasa si inocenta, se pare ca Miley Cyrus vrea sa renunte la aceasta imagine si sa adopte un nou stil, mult mai feminin.

Cum fratele mai mare al lui Miley a intrat in atentia presei cu un tatuaj realizat pe scalp, cantareata a hotarat si ea ca e vremea sa arate lumii intregi latura ei matura si erotica.

Asa ca acum cateva zile, vedeta in varsta de 19 ani a postat pe Twitter o fotografie alb-negru, care o infatiseaza intr-o ipostaza extrem de sexy.

Miley Cyrus i-a multumit fotografului Brian Bowen Smith pentru frumoasa surpriza: "Brian Bowen Smith. Te Iubesc. Serios".

Sursa / Foto: Huffington Post

Prezentare de moda cu mare fast, pe un pod din Brazilia... Jessica Simpson a vandut primele imagini cu fetita sa pentru 800.000 de dolari...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri