Antena Căutare

Imagini înduioșătoare cu Andreea Marin din copilărie. Cum arăta vedeta în costum popular

Andreea Marin a fost invitată recent la podcastul lui Horia Brenciu și a revăzut poze din copilăria sa. Cum a reacționat vedeta când le-a revăzut.

colaj foto Andreea Marin Galerie
Andreea Marin a fost invitată recent la podcastul lui Horia Brenciu și a revăzut poze din copilăria sa. Cum a reacționat vedeta când le-a revăzut. | Captură YouTube /Horia Brenciu

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi din țară. Emisiunile pe care ea le-a moderat au fost un adevărat succes, iar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Este implicată în cauze sociale și întinde o mână oriunde i se cere ajutorul, a scris o carte și se ocupă de afacerile ei. Cu toate că are un program încărcat, vedeta nu refuză invitațiile la podcast sau interviuri. În cel mai recent podcast în care a fost invitată, Horia Brenciu i-a arătat Andreei Marin fotografii din copilărie care au emoționat-o profund.

Andreea Marin, adevărul despre debutul în televiziune. Ce a fost nevoită să facă: „Am avut de câștigat apoi”

Imagini inedite din copilăria Andreei Marin. Cum arăta când era mică

În prima imagine, Andreea Marin era ținută în brațe de tatăl ei, în timp ce mama sa stătatea în spatele soțului, în vreme ce în a doua era deja la grădiniță.

Articolul continuă după reclamă

„Părinții mei... și aia mică, mică, mică sunt eu. Cred că aveam câteva luni aici. Și cred că eram în '75. Alt parfum aveau amintirile create atunci”, a spus Andreea Marin despre imaginile din copilărie.

Cu toate că a intrat încă de la o vârstă fragedă în lumea televiziunii, în copilărie, Andreea Marin a fost și o pasionată a dansurilor populare. Însă drumurile ei aveau să ducă ulterior mai mult pe partea științelor exacte.

„Eu aveam să devin informatician și am și dat la facultatea de informatică, dar s-au schimat lucrurile fără să vreau eu, până la urmă”, a povestit Andreea Marin în podcatul lui Horia Brenciu.

Andreea Marin, amintiri din copilărie din perioada sărbătorilor pascale. Ce amintiri are cu mama și bunica sa

Într-un interviu emoționant, Zâna Surprizelor, așa cum o mai știm, Andreea Marin a depănat amintiri din perioada sărbătorilor. Vedeta are multe amintiri cu mama și bunica sa.

Andreea Marin, surprinsă de Horia Brenciu. Răspunsul artistului când i-a amintit de prima lor întâlnire: „Nimic nu este rușinos”

„Înainte de sărbători, am amintiri prețioase din bucătărie cu mama sau bunica. Miresmele bunătăților tradiționale pregătite acasă , mâinile noastre de copii încercând să facă ce vedeam că fac gospodinele casei… Gustam din aluat, aveam făină pe nas și obraji, învârteam sărmăluțele… Distracție și plăcere! Apoi decoram casa, cu posibilitățile acelor vremuri, desenam, coloram iepurași. Cream din hârtie creponată colorată tot ce puteam! Apoi căutarea darurilor simbolice în iarbă, Învierea, lumânările aprinse pentru îngerii noștri, masa de Paște cu cei dragi. Pe toate le port în amintire și în suflet, crâmpeie de viața tare dragi…”, a povestit Andreea Marin pentru Fanatik.

Întrebată dacă își ajuta mama în pregătirea bucatelor pentru masa de sărbătoare, vedeta a fost cât se poate de sinceră: „Cred că mai mult o încurcam, dar o si înveseleam totodată. Umorul nu ne lipsea”.

O mai ții minte pe Nicoleta de la Sweet Kiss? Artista a fost la un pas de a-și pierde viața în timp ce îl năștea pe fiul... Eric Braeden, renumit pentru rolul lui Victor Newman din serialul „Tânăr și neliniștit”, a anunțat că are cancer. Cum a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x