Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Imagini rare cu Gică Popescu alături de familie! Cum îşi răsfaţă copiii fostul căpitan al Barcelonei

Acasă la Gică Popescu totul este perfect. Fostul mare fotbalist este, fără îndoială, un bărbat împlinit. Şi are şi de ce!

Acasă la Gică Popescu totul este perfect. Fostul mare fotbalist este, fără îndoială, un bărbat împlinit. Şi are şi de ce!

Cu o soţie model, nici copiii nu puteau fi mai prejos! Fiul său, Nicolas, îi calcă pe urme, fiind jucător la Viitorul Constanţa, iar fiica sa, Maria, studiază în Italia, la una dintre cele mai prestigioase universităţi din Europa. Iar atunci când timpul îi permite, Gică Popescu este nedezlipit de familia lui!

Gică Popescu este un fost fotbalist român, actualmente impresar. A fost căpitanul celebrei echipe FC Barcelona, cu care a câștigat Cupa Cupelor.

Gică Popescu a vrut să evadeze, așa că a profitat de ziua liberă și a ieșit în oraș. Îmbrăcat lejer, fostul forbalist a urcat în bolidul de lux și a pornit la drum.

Ziua și-a îceput-o la o cafenea de fițe din capitală, la scurt timp s-a îndreptat către unul dintre cele mai scumpe restaurante din București!

Acolo a fost așteptat de întreaga familie. Cei patru au petrecut câteva ore bune alături povestindu-și evenimentele din viață!

O famiie de nota 100!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro