Ion Manole: "Madalina imi spunea ca Banica Jr. ii facea ochi dulci!"

Se pare ca Stefan Banica Jr. a dorit sa o bifeze si pe Madalina Manole pe lista lui de cuceriri celebre. Tatal „Fetei cu parul de foc” a povestit ca, dupa ce s-a despartit de Mihaela Radulescu, cantaretul ii facea ochi dulci Madalinei. Insa cum fiica lui ii purta un deosebit respect lui Stefan Banica Jr., relatia dintre acestia a ramas tot timpul una strict profesionala.

Ion Manole spune ca relatia lui Banica Jr. cu Madalina era cu totul diferita de cea pe care acesta o avea cu Andreea Marin: „Madalina spunea ca Stefan se purta frumos. (...) Poate se si lauda ea putin, dar a fost o perioada cand era el in scandal cu Mihaela Radulescu si ii facea si putin ochi dulci, asa, nu stiu cum sa ma exprim!... Ma rog, nu este treaba mea de parinte!...

Si nici nu trebuie crezut tot ce spune un copil, dar, va repet, Madalina imi spunea ca existau perioade cand Stefan ii facea... ochisori dulci. Eu n-o luam in serios si-i spuneam: «Hai, mai, tata, ti se pare si tie! Asa se poarta baietii finuti: putin curtezani, putin cu umor, nu neaparat sa vrei sa ai o aventura cu o femeie!». Si ea imi zicea: «Pai, nu, ca n-am nicio treaba cu el!»".

Madalina si Stefan au avut si un spectacol televizat impreuna, in care au cantat in duet. In particular, fata noastra ne spunea ca Stefan e un baiat finut, cu mult respect. El si Bittman. De cate ori erau cu Madalina, ei se intelegeau foarte bine. Fata de domnul Maruta, la care, de cate ori se ducea, fata mea nu-l scotea din «obraznic». Dar nu putea chiar sa-l refuze". Contactat de „ring", Stefan Banica jr nu a dorit sa faca niciun comentariu.

FOTO: A1.ro

Ultimele știri