Căutare Live

Iuliana Pepene, într-o bustieră care îi pune în evidență abdomenul de invidiat. Cum arată când renunță la hainele elegante

Iuliana Pepene este o apariție încântătoare la pupitrul știrilor, dar și dincolo de el. Recent, prezentatoarea Observatorului a publicat o fotografie realizată într-o ținută sportivă.

Iuliana Pepene este pasionată de motociclete și s-a fotografiat lângă motor

Instagram

Puțini știu că una dintre marile pasiuni ale Iulianei Pepene este reprezentă de motoare. Prezentatoarea Observatorului iubește să conducă motociclete și recent s-a fostografiat lângă un motor.

Frumoasa prezentatoare a condus motocicleta pe munte, într-o ținută sportivă. Vedeta a ales să poarte o bustieră car ei-a pus în evidență abodmoenul de invidiat.

Fanii au fost încântați să o vadă pe Iuliana Pepene și în această ipostază, chiar dacă este extrem de diferită cu cea în care apare la pupitrul știrilor. „Ești super tare”, i-a scris un fan Iulianei în dreptul fotografiei în care prezentatoarea își ține cotul sprijinit pe casca de protecție care se află pe motocicletă.

Cine este Iuliana Pepene

Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991 și a studiat mai întâi Litere la Universitatea Transilvania din Brașov, pentru ca ulterior să aprofundeze Jurnalismul la Universitatea din București. Drumul spre Antena 1 a început la Intact Media Academy, unde a impresionat prin capacitatea ei de improvizație și adaptabilitatea rapidă. La început, Iuliana a prezentat rubrica Meteo, iar apoi a ajuns la Observator Matinal, alături de Mircea Ivan. Este pasionată de gătit, călătorii, modeling și iubește mașinile puternice. De asemenea, Iuliana e pasionată de pictură și echitație.

Citește și: Frumoasa prezentatoare a Observatorului stârnește imaginația fanilor, într-o salopetă mulată. Cum arată ținuta Iulianei Pepene

Iuliana se descrie ca fiind un „om extrem de optimist, ambițios, entuziast, plin de energie și pregătit pentru noi provocări. Sunt recunoscută în redacție ca fiind o `bombă de energie`. Îmi place să transform fiecare zi de muncă într-o distracție și un prilej de bucurie.”

Despre secretul siluetei ei, Iuliana a povestit într-un interviu pentru click.ro că nu urmează o dietă specială și că totul se rezumă la multă muncă.

Citește și: Rochia cu decolteu amplu care îi pune în evidență atuurile fizice. Iuliana Pepene, atrăgătoare înca de la primele ore

“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă. Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. (…) Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie sa conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a mai adăugat prezentatoarea.

Citește și: Prezentatoarea Observatorului matinal este extrem de sexy. Cum arată Iuliana Pepene într-o pereche de pantaloni mulați, de piele

Despre pasiunea ei pentru mașini și motociclete, Iuliana a dezvăluit:

„Lumea auto-moto îmi este slăbiciune, pasiune hobby. (...) Nu lipsesc de la saloanele auto, fie de la Frankfurt, Paris ori Geneva. Pe lista mea de dorințe e notată și o emisiune cu și despre mașini.”

Astfel vedeta își împarte timpul între profesie, hobbyuri, dar și iubitul ei, pe nume Dragoș Bercea.

Citește și: E considerată una din cele mai frumoase prezentatoare de știri. Cum arată Olivia Păunescu în costum de baie

Matteo are o familie superbă. Cum arată iubita și fetița artistului... Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. Ipostaza în care fanii nu au mai văzut-o până acum: „Ca la 20 de ani”...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x