Juratele X Factor, care mai de care mai sexy în costum de baie. Imaginile au strâns mii de like-uri

Înainte de premiera noului sezon X Factor, care va avea loc vineri, 11 septembrie, Delia și Loredana s-au relaxat în compania celor dragi, la soare.

Vedetele au publicat, pe conturile lor de socializare, imagini care i-au încântat pe fani. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, care îi pune formele în evidență, și cu o eșarfă pe umeri, Loredana zâmbește încântată spre camera de fotografiat. "Lost in paradise", a scris vedeta.

De cealaltă parte, Delia s-a pozat în Ermioni, Grecia, și poartă un costum cu mâneci lungi, pe care l-a accesorizat cu o șapcă roz.

Sezonul 9 X Factor va începe vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1. Show-ul nu aduce doar muzică bună, ci și reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Alături de Loredana și Delia, la masa juraților vor sta Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei. De pe scena, Răzvan Simion și Dani Oțil vor prezenta emisiunea, iar secretele din culise vor fi dezvăluite de Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții online.

Ultimele știri