Căutare Live

Kate Middleton a fost fotografiată în timp ce și-a pierdut calmul. Cum a apărut în public

Kate Middleton a fost fotografiată în timp ce și-a pierdut calmul. Dacă atunci când apare în public, ea este mereu grațioasă și elegantă, este și ea om și ca noi toți are sentimente și emoții. Cum fotografii sunt mereu pe urmele ei, au fost și situații în care Kate Middleton și-a pierdut calmul în public.

Ducesa de Cambridge a fost fotografiată în timp ce se uita încruntată la soțul ei

Profimedia Images

Ducesa de Cambridge este mereu în atenția fotografilor. Fie că îi este pozată și analizată ținuta sau coafura, fie gesturile în raport cu cei din jur, Kate nu are cum să treacă neobservată. Fotografii sunt mereu pe urmele ei, iar ea trebuie să fie mereu impecabilă în public, scrie Cheatsheet.com.

Au existat de-a lungul timpului și situații când Kate Middleton și-a pierdut calmul în public. Imaginile au atras atenția tuturor. De ce? Pentru că Ducesa a încercat de-a lungul timpului să nu-și exprime prea mult emoțiile în public.

Vezi aici imaginile în care Kate Middleton își pierde calmul în public.

Culiță Sterp, imagini emoționante cu fiul lul. Artistul le-a arătat tuturor cât de mare a crescut băiețelul său... Gina Pistol s-a apucat de dietă și sport. Ce o supără pe vedetă și unde vrea să ajungă în 12 săptămâni...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x