Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Kate Middleton împinește 37 de ani. Șapte lucruri mai puțin cunoscute despre aceasta

Kate Middleton implineste maine, 9 ianuarie, frumoasa varsta de 37 de ani. Ducesa de Cambridge este una dintre cele mai indragite persoane publice din Marea Britanie si in acelasi timp extrem de urmarita de ochii curiosilor. Afla 7 lucruri mai putin cunoscute despre sotia Printului William.

Kate Middleton împlinește mâine, 9 ianuarie, frumoasa vârstă de 37 de ani. Ducesa de Cambridge este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din Marea Britanie și în același timp extrem de urmărită de ochii curioșilor. Află 7 lucruri mai puțin cunoscute despre soția Prințului William.

Catherine Elizabeth, născută Middleton, este cunoscută de popular sub numele "Kate". Catherine a crescut la Chapel Row, un sat din apropiere de Newbury, Berkshire, Anglia. A studiat Istoria Artei în Scoția la Universitatea din St Andrews, unde l-a întâlnit pe Prințul William de Wales în 2001. Logodna lor a fost anunțată la 16 noiembrie 2010, și ea a participat la numeroase evenimente regale înainte ca ei să se căsătorească la 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey. (wikipedia)

7 lucruri mai puțin cunoscute despre Kate Middleton

1. Îi place să gătească. Adoră să facă gem de căpșuni și prune pe care îl pune în conserve pe care le oferă cadou.

2. Kate și-a întâlnit soțul(pe Prințul William) încă din facultate. Aceștia au locuit amândoi în aceeași clădire. Prințul i-a atras cu adevărat atenția atunci când a plătit 200 de lire sterline pentru a o vedea pe aceasta defilând pe podium pentru o cauză caritabilă.

3. Tatăl Ducesei a fost controlor de trafic aerian, iar mama ei – stewardesă. Împreună au dezvoltat o afacere din care au obținut venituri impresionante – comercializau accesorii pentru petreceri.

4. Kate este o sportivă desăvârșită. Practică în mod constant schiul, înotul și tenisul (inclusiv tenisul de masă). În trecut, a practicat și săritura în înălțime și hochei pe iarbă, fiind chiar căpitan de echipă în liceu.

5. Ducesei de Cambridge îi plac mult petrecerile. Și n-are nimic nici împotriva consumului de băuturi alcoolice.

6. Îi place foarte mult să se îmbrace în alb. Aceasta a declarat că nu are o culoare preferată, dar dacă ar fi să aleagă, ar alege culoarea alb.

7. În 2012, la o recepție care a avut loc la Palatul St. James, Kate i-a mărturisit violonistului Nicola Benedetti că i-a simțit emoțiile din timpul reprezentației artistice întrucât și ea obișnuia să le aibă atunci când era membră a corului bisericii.

Recomandari