Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Lidia Buble, irezistibilă! Artista și-a etalat silueta apetisantă și a încins imaginația bărbaților! Cum s-a pozat iubita lui Răzvan Simion | Foto

O cunoaște toată lumea pentru vocea ei, iar unii spun că se numără printre cele mai sexy artiste din România. Lidia Buble și-a arătat în ultima periodă latura de divă care știe să pozeze și să se pună în valoare de fiecare dată.

Lidia Buble

Instagram/Lidia Buble

Lidia Buble reușește cu fiecare imagine publicată în mediul online să atragă atenția tuturor. Mândră de formele ei apetisante, iubita lui Răzvan Simion nu ezită să pozeze sexy.

Astfel de fotografii dau naștere și unor comentarii critice e de înțeles. Subiectivismul joacă rolul său, unii dintre fani ar dori să o vadă pe favorita lor cât mai îmbrăcată și sobră, alții ar solicita exact contrariul. De unde și concluzia că Lidia, indiferent de ipostaza în care va apărea, nu-i va mulțumi pe toți.

Lidia Buble, tot adevărul despre operaţiile estetice! Cum a ajuns frumoasa artistă să cântărească 48 de de kg! Vedeta a marturisit secretul ei

În ultima perioadă, artista a fost extrem de activă pe rețelele de socializare. În cele mai recente imagini pe care Lidia le-a postat pe rețelele de socializare se poate observa că are un corp de invidiat.

”La Piscină”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei, etalându-și trupul care se păstrează într-o formă de invidiat. Fără a mai vorbi despre ziua însorită prinsă de vedetă, de albastrul predominant și de ținuta albă pe care a ales-o, întinsă pe șezlong.

La Piscine⛱️

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

;

Lidia Buble s-a săturat de critici și a răbufnit! Cum i-a pus vedeta la punct pe răutăcioși: "Dacă mai spui ceva de nasul meu… "

”Cum era vorba aia… Ce-o fi, mamă cand mă-ntind?”, a fost unul dintre comentariile primite de Lidia în dreptul fotografiei.

⛱️⛱️⛱️

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble, răsfățată, apreciată, criticată…

Chiar dacă primește și foarte multe critici pentru că ”urcă” pe paginile se socializare fotografii în care apare foarte… dezgolită de complexe, Lidia Buble nu le ia în serios și își continuă seria imaginilor provocatoare.

👀⛱️🌞

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

Lidia Buble s-a săturat de critici! Artista le-a transmis un mesaj dur celor care îi spun să-și opereze nasul: "Să fiți cu toții o apă și un pământ, de doi lei"

La un moment dat, un vizitator al paginii sale de Instagram a considerat că Lidia exagerează, scriind că și-a schimbat părerea despre ea. ”Păcat,aveam alta parere despre tine”, a fost mesajul trimis către vedetă. Iar aceasta a oferit un scurt răspuns: ”Că eu nu port costum de baie sau…? ??‍♀️?”

Recomandari