Căutare Live

Louie Anderson, diagnosticat cu o boală nemiloasă și spitalizat. Ce se întâmplă cu faimosul comediant

Comediantul Louie Anderson a fost spitalizat, anunță reprezentatul său, Glenn Schwartz. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Comediantul Louie Anderson a fost spitalizat, anunță reprezentatul său, Glenn Schwartz. Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, se confruntă cu probleme grave de sănătate

Profimediaimages.ro

Louie Anderson este, în prezent, tratat pentru limfom difuz cu celule B în cadrul unui spital din Las Angeles.

Care este starea de sănătate a lui Louie Anderson

”Comediantul emblematic Louie Anderson se află în prezent într-un spital din Las Vegas, unde este tratat pentru limfom difuz cu celule B mari DLBCL, o formă de cancer. Se află într-o stare bună”, a declarat reprezentantul său, Glenn Schwartz, potrivit Daily Mail.

Nu se știe exact când Anderson a fost diagnosticat cu această boală nemiloasă. Cu toate acestea, forma agresivă de cancer cu care se luptă Louie Anderson este considerată a fi „potențial vindecabilă”, potrivit sursei menționate, care citează un site medical.

Citește și: Evoluţia COVID-19 în 2022. Previziunile Organizației Mondiale a Sănătății, cea care a declarat starea de “pandemie” în lume

Este, de asemenea, ”cel mai frecvent tip de limfom non-Hodgkin (NHL) în Statele Unite și în întreaga lume, reprezentând aproximativ 22 la sută din cazurile nou diagnosticate de LNH cu celule B în SUA. Peste 18.000 de persoane sunt diagnosticate cu DLBCL în fiecare an”, potrivit site-ului Lymphoma.org.

Cât de periculos este cancerul de care suferă Louie Anderson

„DLBCL este un NHL agresiv (cu creștere rapidă) care afectează limfocitele B. Limfocitele sunt un tip de globule albe. Celulele B sunt limfocite care produc anticorpi pentru a lupta împotriva infecțiilor și sunt o parte importantă a sistemului limfatic”, potrivit sursei menționate anterior.

Anul trecut, Louie a dezvăluit că a slăbit 18 de kilograme cu ajutorul dietei intermitent fasting.

Citește și: Amir e un băiețel cu mușchi, poreclit „Hulk”. Condiția lui fizică nu se datorează sportului. Ce determină înfățișarea neobișnuită

Louie Anderson a slăbit în ultimele luni

„Am început pandemia cu aproximativ 170 kilograme, în funcție de ceea ce mă sprijineam. Și acum am 154 de kilograme. Încerc să obțin 124, ca să mă pot îmbrăca în hainele reale ale mamei mele”, a spus el cu referire la rolul său feminin din Baskets.

„Țin postul intermitent. Într-un minut mănânc, în minutul următor nu. Apoi mănânc din nou. Îmi dau seama că în acest fel mănânc doar 30 de minute din 60, adică jumătate. Încerc să ajung la 40/20, așa că nu mănânc timp de 40 minute și mă hrănesc în celelalte 20. Este un lucru minunat dieta care presupune postul intermitent”, a mai adăugat el.

Citește și: Ce crede Agenţia Europeană a Medicamentului despre Omicron. Ce schimbare aduce în plină pandemie

Andreea Marin nu respinge ideea unei colaborări cu fostul soț, Ștefan Bănică. Ce a declarat vedeta... Jennifer Lopez și-a întrebat fanii cum să se îmbrace. Ce dilemă a avut artista și cum arată la 52 de ani...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x