Căutare Live

Magda Ciumac, detalii noi despre relația pe care o are cu Tolea. Ce acuzații îi aduce femeia cu privire la copilul lor

Magda Ciumac a vorbit deschis despre relația pe care o are în prezent cu fostul ei soț, Tolea, cu care are și un copil. Iată ce acuzații a ținut să-i aducă ea.

Magda Ciumac, detalii noi despre relația pe care o are cu Tolea. Ce acuzații îi aduce fmeia cu privire la copilul lor

Captură Video Youtube

Magda Ciumac și Tolea au avut un trecut cât se poate de tensionat. Între cei doi a existat de foarte mult timp o incertitudine în relația lor, iar acest lucru a continuat și până în prezent.

Magda Ciumac, acuzațiile pe care i le face lui Tolea. Ce-i reproșează femeia cu privire la copilul lor

Tolea Ciumac ar fi neimplicat în viața fiului lor, care acum este un adolescent în toată firea. Magda a vorbit deschis la Antena Stars despre relația pe care o are cu Tolea, dar nu este una foarte fericită.

Citește și: Cine e soțul Magdei Ciumac, fosta vedetă OTV. A fost acuzată că stă lângă un "italian bătrân" pentru bani. Care e adevărul

„Am înțeles că el este refugiat acum prin Italia. Practic a avut o condamnare aici în România pentru diferite ilegalități, să spun așa, n-are rost să intru în detalii. Are familia lui, copilul lui, i-a pus numele Sasha, deci voi cum știați că-l cheamă pe al meu. Doamne ajută că l-am numit Alexander în certificat”, a spus Magda Ciumac la Antena Stars potrivit spynews.ro.

Cei doi nu ar mai avea o relație acum, iar ea nu-l poate numi tată pentru copilul lor.

„Nu ținem legătura, deoarece nu poți numi tată o persoană care își caută propriul copil de patru ori în 16 ani. Deci, ai ce ai cu mine, cu fosta ta soție, dar ce are cu copilul? Nu poți fi numit om sau tată în momentul în care uiți de propriul copil”, a continuat ea.

Cât despre viața intimă, Magda a recunoscut: „Iubesc, sunt foarte fericită, sunt foarte împlinită sufletește, doar atât pot spune. Eu cred că fiecare persoană pe lumea asta are dreptul să iubească, să fie iubită, să-și refacă viața și să nu țină cont niciodată de părerea lumii”, a declarat ea.

Citește și: O mai ții minte pe Magda Ciumac de la Otv? Cum mai arată în prezent și ce bine îi seamănă fiul. Cât de mare a crescut Alexandru

Magda Ciumac și Tolea au împreună un fiu, pe Alexandru, dar aceștia s-au despărțit de multă vreme. Tatăl a încercat în repetate rânduri să obțină custodia copilui său, dar a renunțat pentru a-i mai rămâne dreptul la vizită.

Aceasta a părăsit România în urmă cu aproximativ 3 ani, după ce a cunoscut fericirea în brațele unui italian bogat. Însă nu a mai menționat nimic de relația cu bărbatul pentru care avea numai cuvinte de laudă în 2018, ba chiar au apărut informații cum că s-au despărțit.

Femeia a trecut printr-o transformare vizibilă, deși timpul pare să nu-și fi pus amprenta asupra chipului ei, nu mai este domnișoara de altă dată, ci femei în toată firea. La fel de suplă, cu un trup armonios și un chip nebrăzdat de riduri, fosta soție a luptătorului basarabean Tolea Ciumac arată la fel de bine ca odinioară.

Ce declara ea despre relația pe care o are fiul ei cu Tolea

Magda Ciumac locuiește împreună cu fiul său în vârstă de 17 ani. În urmă cu un an declara că Alexandru nu mai păstrează legătura cu tatăl său.

”Fiul meu, din păcate, nu mai păstrează legătura cu tatăl lui. Nu pentru că nu vrea, dar așa au decurs lucrurile. L-am educat și i-am spus că tatăl lui, bun sau rău, e tatăl lui. Are numărul lui, are conturile lui de socializare, când o să vrea să îl caute, o să fie decizia lui. Oricum, un tată, nu poate fi numit tată din moment ce îți cauți copilul de 4 ori în 14 ani aproape. Dar noi îi dorim numai bine!”, a spus Magda Ciumac pentru Ciao.

Mihai și Elwira Petre, portret emoționant de familie alături de cele două fiice. Cât de adorabile sunt micuțele... Iulia Albu și-a spus părerea sinceră despre Alex Velea, după multele tensiuni dintre ei. Cum l-a comentat pe artist...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
x