Maria Constantin, prima apariție alături de noul iubit. Ce spune artista despre bărbatul din viața sa

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Dacă în carieră lucrurile merg bine, în ceea ce privește viața personală, artista a devenit extrem de discretă.

Maria Constantin, imagine în costum popular

Instagram

După despărțirea de fostul soț, artista nu a mai vrut să discute prea mult despre ceea ce se întâmplă cu ea dincolo de carieră, dar iată că lucrurile merg bine și în plan amoros.

Artista a fost recent surprinsă la cununia civilă a artistului Valentin Sanfira și, surpriză, nu a venit singură. Deși în fața camerelor a declarat că este însoțită de frate și cumnată, colegii de la AntenaStars au susprins-o în compania unui bărbat misterios, despre care s-a scris că este iubitul său.

Maria Constantin nu a vrut să ofere detalii

Maria Constantin nu a dorit să discute prea mult despre acest subiect, dar chiar dacă au păstrat distanța, cei doi și-au aruncat priviri tandre, iar la un moment dat bărbatul chiar i-a oferit sacoul său vedetei de muzică populară.

Maria Constantin: "Nu vreau să discutăm despre acest subiect și după cum știți, lucrurile astea le-am păstrat doar pentru mine. Nu neapărat vreau să o țin la distanță. Viața personală se desfășoară acasă, unde sunt bine, fericită și împlinită."

Cei doi au optat la eveniment pentru ținute clasice, dar elegante.

Ultimele știri