Căutare Live

Martor cheie: Copilul avortat de Bianca ar fi fost al lui Cristea!

Un martor vine cu o ipoteză şoc despre avortul Biancăi Drăguşanu. Este vorba despre o așa-zisă iubită a lui Cristea, căruia fotbalistul i-a împărtășit că Bianca ar fi purtat în pântece copilul lui


Un martor vine cu o ipoteză şoc despre avortul Biancăi Drăguşanu. Este vorba despre o așa-zisă iubită a lui Cristea, căruia fotbalistul i-a împărtășit că Bianca ar fi purtat în pântece copilul lui.

Potrivit martorului, povestea avea loc în octombrie, atunci când presa vuia că Bianca este însărcinată. Mai mult decât atât, se pare că Adi i-a mărturisit celei cu care întreținea relații sexuale că roșcata lui s-a măritat cu Victor, dar lui o să-i aducă pe lume un copil.

Declarația integrală o puteți urmăriîn videoclipul de mai sus.

Cel mai bun prieten al lui Adrian Cristea: Prințul și Bianca au dormit în același pat, la Paris... Bere livrată la domiciliu cu drona (VIDEO)...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri