Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mărturisiri frumoase și dureroase. Ştefaniei Rareş, artista președinților, vorbește despre viața sa secretă

Vocea ei a fost ascultată peste tot în lume. Ştefania Rareş, celebra interpretă de muzică populară, s-a bucurat de succes la fiecare spectacol la care a fost invitată.

Însă ceea ce poate nu ştiţi e că povestea sa poate fi o lecţie de viaţă pentru mulţi romani. A crescut doar cu tatal său, lângă 7 fraţi, într-o căsuţă mică şi nu a fost deloc uşor. Toate aceste mărturii şi nu numai, Ştefania Rareş le-a făcut chiar în locuinţa ei, acolo unde ne-a invitat. O casă plină de amintiri frumoase, dar şi durerose după pierderea soţului.

Seria mărturisirilor Ștefaniei Rareș începe prin a ne spune: „Nu m-am gândit niciodată că o sa fac această meserie! Eu imi doream să devin medic. Dar soarta m-a îndreptat așa.”

Ștefania Rareș a fost remarcată încă din școală, atunci când era solista școlii și a început să participe la concursuri. Tatăl solistei de muzică populară o încuraja cu câte cinci lei și o ruga să-i cânte așa cum doar ea știa. Tot tatăl a fost și cel care a dus-o la Suceava pentru a-și începe cariera. În acea perioada, mama Șetefaniei Rareș se prăpădise.

Tatat a reușit să ne scoată la liman pe toți!

Cântăreața de muzică populară își amintește cum vocea sa s-a schimbat enorm după moartea soțului său. De la soprană a ajuns la altistă, refuzând câțiva ani să cânte.

Află toată povestea Ștefaniei Rareș în materialul video.

Citește și: VIDEO/ Petrică Mâțu Stoian are un bolid de peste 100.000 de euro! „Este necesară mașină pentru un artist așa ca mine”

Recomandari