Medicul Nicolae Bacalbașa, declarații șocante! „Eram beat și am pus mâna pe un revolver...”

Recent, reputatul medic și deputat Nicolae Bacalbașa a făcut o serie de declarații șocante, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Recent, reputatul medic și deputat Nicolae Bacalbașa a făcut o serie de declarații șocante, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Într-un interviu acordat celor de la Antena 3, celebrul medic a mărturisit că a fost o situație în viața sa în care a jucat ruletă rusească folosind un revolver.

„Am făcut roulette rousse la Bangkok cu un revolver. Eram beat. Am ajuns medic de navă și m-am încuiat în cabină. Acolo sunt 37 de boli cu transmise sexuală și veneau fetele la vapor. M-a chemat comandantul să stau de vorbă cu polițistul.

Și era polițistul care avea legat de brâu un revolver. Nu băusem de trei săptămâni. Și era niște whiskey într-o sticlă foarte bună. Nenorocitul pusese coniac trei stele care era metanol, ce porcării vrei.

Horoscopul chinezesc din 2018 vine cu vești importante! Anul Câinelui de Pământ a pregătit tuturor surprize uriașe! Cine plânge și cine se îmbogățește?

Cred că din chestia asta eram jumătatea beat, jumătate intoxicat. Cum eram beat-mort am făcut două chestii grave. M-am luat de Ceaușescu. Apoi m-am gândit dacă este cazul să sar în apă la Bosfor. Mi-am pus și problema asta.

Am spus că dacă în primele trei zile nu mă arestează. Și am luat revolverul și am spus că fac ruleta rusească. Polițistul a luat repede cartușele și nu am apucat”, a fost declarația șocantă a lui Nicolae Bacalbașa.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți pe antena3.ro.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri