Mihai Angelo, fiul lui Cristi Borcea, a absolvit liceul. Fotografii de la evenimentul la care au participat ambii părinți

Mihai Angelo, fiul lui Cristi Borcea a absolvit liceul, iar de la eveniment nu a lipsit niciunul dintre părinții săi. Ce a publicat mama acestuia.

Cristi Borcea și Mihaela, în perioada în care formau un cuplu

Hepta

Mihai Angelo, fiul lui Cristi Borcea, a terminat liceul și a avut parte de un eveniment la care au participat ambii părinți ai săi. Iată că familia este foarte importantă pentru Cristi și a făcut tot posibilul să ia parte la aceste momente frumoase ale fiului său.

Mihai Angelo, fiul lui Cristi Borcea, a terminat liceul. Ce sfaturi îi dă mama lui

Mihai Angelo, fiul lui Cristi Borcea, a absolvit liceul, iar mama acestuia a avut câteva sfaturi să-i dea, cu ocazia acestui eveniment. Deși au divorțat de ceva timp, Cristi și Mihaela au știut cum să rămână în relații bune pentru a-și crește împreună copiii pe care-i iau din timpul căsniciei.

Citește și: Cum arată Antonia Melissa, fiica cea mare a lui Cristi și a Mihaelei Borcea. Cu care dintre părinți seamănă

Unul dintre gemenii lui Cristi Borcea a finalizat studiile liceale, iar mama, tatăl și sora sa au fost prezenți la acest eveniment pentru a-i fi alături. Pe lângă pozele distribuite de mama acestuia pe rețelele de socializare, ea i-a scris și niște cuvinte laudative.

„Puiul meu drag, Mihai Angelo, Coco - cum te-am alintat de când ai venit pe lume, acum cu ocazia absolvirii te felicităm din toată inima, dragul meu trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus. Tot acum când toate porțile ți se deschid, îți doresc să simți că cel mai îndrăzneț vis poate deveni realitate, nu uita că vei ieși întotdeauna invingător, deci luptă cu toate forțele pentru a-ți atinge scopurile!! Mulțumesc școlii, cadrelor didactice pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă atâția ani!! Noi, familia ta, vom fi mereu alături de tine, te vom sprijini și te vom susține oricând și oriunde necondiționat!! Zbori cât mai departe puiul nostru!! Te iubim mult!!”, a scris Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

Imaginile publicate de ea pe Instagramul personal ne demonstrează faptul că aceștia au rămas tot o familie, indiferent de ruptura care s-a produs în interiorul ei. Faptul că atât tatăl, cât și mama acestuia au fost nelipsiți de la ceremonia de absolvire, ne demonstrează că există în continuare înțelegere și dragoste în mijlocul lor, dar într-o altă formă, aceea pentru copii.

Citește și: Celebrități din România și din străinătate care au avut parte de mai multe nunți și divorțuri. Cine sunt cei cu 5 sau 8 căsnicii

Și Antonia Melissa, sora geamănă a lui Angelo, i-a fost alături fratelui, deși a venit din Statele Unite ale Americii pentru ceremonia de absolvire a liceului.

Mihaela Borcea și-a refăcut viața alături de Sorin Rap. Ce mesaj i-a transmis

Citește și
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Mai multe articole

Sorin Rap este numele bărbatului alături de care Mihaela Borcea și-a refăcut viața după despărțirea de Cristi Borcea.

Mihaela și Cristi Borcea au divorțat în anul 2011 și au împreună 3 copii. Presa a scris mult de-a lungul timpului despre Sorin Rap, bărbatul care în trecut a lucrat ca șofer personal pentru Mihaela.

După mai multe speculații pe tema relației dintre cei doi, se pare că dragostea dintre Mihaela și Sorin este mare, a supraviețuit tuturor zvonurilor negative, iar de câțiva ani de zile, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri