Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mihai Bendeac, poză ce i-a scandalizat pe fani! Ce detaliu i-a enervat: „În halul ăsta?”!

Mihai Bendeac, celebrul jurat al emisiunii „iUmor” de la Antena 1, a reușit să își lase fanii mască, după ce a postat o fotografie neobișnuită pe pagina sa oficială de Instagram!

Mihai Bendeac și-a uimit fanii cu o poză postată pe Instagram

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului din România. Chiar dacă este extrem de ocupat cu proiectele din cariera sa, juratul emisiunii „iUmor” își găsește timp să iasă la plimbare cu simpaticul său patruped, pe nume Happy.

MIHAI BENDEAC, POZĂ CONTROVERSATĂ PE INSTAGRAM

Fanii lui Mihai Bendeac știu cât de atașat este acesta de câinele său, o dovadă în acest sens fiind nu doar numeroasele poze și clipuri video pe care le postează cu Happy, ci și povestirile amuzante destăinuite în cadrul emisiunii „iUmor” de la Antena 1.

citește și: Mihai Bendeac a filmat cum își „terorizează” mama! Reacția de milioane a acesteia: „Ești neam de securist?!”

Printre cele mai recente fotografii postate de Mihai Bendeac pe pagina sa de Instagram este și cea în care actorul s-a pozat cu limba scoasă, pentru a imita ceea ce face câinele său la momentul respectiv.

Mihai Bendeac, poză ce i-a scandalizat pe fani! Ce detaliu i-a enervat: „În halul ăsta?”!

Mihai Bendeac și-a uimit fanii cu o poză postată pe Instagram

„DUPĂ CĂȚELE😼”, a scris în descriere acesta, lucru ce pare să fi stârnit o adevărată controversă printre fani. Mulți nu au înțeles sau au luat prea în serios mesajul și au criticat atitudinea pusă pe șotii a lui Mihai Bendeac, semn că nu toată lumea a apreciat mesajul comic.

citește și: Cum arăta Mihai Bendeac în urmă cu aproape douăzeci de ani! Fotografia care a stârnit mii de controverse! | Foto

„Tu oricum ești un tip mișto...”, „În halul ăsta???!!! 😱🤣🤣😱😱”, „Super tare!😍”, „Nicio diferență😂”, acestea sunt doar o parte dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la inedita poză postată de Mihai Bendeac, pe pagina sa de Instagram.

Imaginea a făcut senzație și a adunat în doar câteva zile mai bine de patruzeci și cinci de mii de reacții!

Tot recent, Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de Instagram un clip video în care arată cum își „terorizează” mama, filmând-o pe ascuns! Actorul știe să surprindă de fiecare dată, dovedind multă spontaneitate și...imaginație!

Recomandari