Mihai Morar s-a fotografiat alături de fiica sa, însă un alt detaliu a atras atenția. Mesajul care a înduioșat inima internauților

Mihai Morar este un tată împlint, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online cu fiicele sale, care sunt de-a dreptul adorabile.

Mihai Morar este un tată împlint, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online cu fiicele sale

Instagram

Mihai Morar se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori de radio. Acesta se mândrește cu o carieră de succes în televiziune, dar și de o familie extrem de frumoasă, cu care se mândrește de fiecare dată pe rețelele sociale.

De asemenea, prezentatorul de la Radio Zu este topit după cele trei fiice ale sale, care îi bucură ziua și îi aduc zâmbetul pe buze.

Mihai Morar, surprins alături de fiica sa

Mihai Morar și-a obișnuit urmăritorii cu fotografiile sale de familie, care reușesc să înduioșeze inima intenauților. De curând, prezentatorul de la radio a publicat o imagine pe contul de Instagram cu fiica sa, Mara, care a atras imediat atenția.

Cei doi s-au fotografiat în mașină, iar un lucru este evident, fetița seamănă izbitor cu tatăl său și a moștenit cele mai frumoase trăsături de la acest.

Citește și: Cum arată și cât au crescut gemenele lui Mihai Morar. Frumoasele lui fete sunt niște tinere domnișoare

Mai mult decât atât, mesajul pe care l-a adăugat vedeta la poză a înduioșsat inima celor 680 mii de urmăritori.

"Îți mulțumesc că stai în viață în dreapta mea
Și cât vei vrea eu sunt aici, drept, în fața ta.
", a scris Mihai Morar, vizibil topit și mândru de fetița sa.

Imaginea a strâns rapid mai bine de 14 mii de aprecieri și foarte multe comentarii, semn că prezentatorul de la Radio Zu este apreciat și urmărit de foarte multe persoane.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că și-a exprimat atât de frumos sentimentele și că fetița sa este superbă.

Citește și: Mihai Morar se mândrește cu părinții lui. Cum arată mama și tatăl prezentatorului de la radio

"Ce frumos ai scris, Bravo! Ș noi îți mulțumim pentru fiecare dimineață petrecută împreună.. pentru tot ce faci .. pentru tot ce gândești.🤗😘" sau "Inimă lângă inimă.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cele mai frumoase cuvinte și laude.

Mihai Morar se mândrește cu o familie superbă

Mihai Morar trăiește o frumoasă poveste alături de Gabriela, femeie care l-a cucerit încă din prima clipă. Acesta este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală, pe care o ține cât mai departe de ochii curioșilor și de luminile reflectoarelor, însă nu ezită să publice zilnic imagini cu familia sa.

Prezentatorul de la Radio Zu se mândrește cu o soție superbă, dar și cu cele mai frumoase fiice.

Mihai Morar și-a obișnuit publicul cu aparițiile sale impecabile din cadrul emisiunilor televizate, cât și cu cele din mediul online. Acesta este foarte activ pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața sa, printre acestea se numără și timpul petrecut cu familia.

De asemenea, prezentatorul de la radio este un familist convins și nu îi este teamă să recunoască acest lucru.

Ultimele știri