Misterul din jurul morții Stelei Popescu. Polițiștii NU AU ÎNCHIS DOSARUL. Ceva NEOBIȘNUIT se întâmplă!

Deși întreaga opinie publică a fost anunțată că marea Stela Popescu s-a stins în urma unui atac cerebral, lucrurile par să ia o turnură neașteptată. Potrivit ziariștilot de la Cancan, anchetatorii amână închiderea dosarului care vizează decesul actriței, verdictul inițial fiind „MOARTE SPUSPECTĂ”.

Potrivit sursei amintite, rezultatele necropsiei au fost preliminare, astfel că raportul medico-legal nu a fost încă întocmit. În aceste condiţii, cauza stabilită a morţii, de accident vascular cerebral sever, este şi ea provizorie. Pe de altă parte, criminaliştii au făcut, joia trecută, cercetarea la faţa locului şi au ridicat o serie de probe, constatând că nu există urme de intrare prin efracţie în casa artistei şi nici de răvăşire ca urmare a unei posibile tâlhării sau furt.

Ce nu s-a ştiut însă până acum este că au fost o serie de persoane care au dat declaraţii, iar audierile nu s-ar fi terminat încă, scopul procurorilor fiind să afle dacă acestea au văzut ori au cunoştinţă de prezenţa unor persoane suspecte la Stela Popescu în casă.

Ultimele știri