Angelina Jolie, o noua drama in familie!

La scurt timp dupa ce a suferit o dubla mastectomie preventiva, Angelina Jolie primeste o noua lovitura.

Matusa actritei din partea mamei isi traieste ultimele clipe dupa ce a fost deconectata de la aparatele care o tineau in viata.

Debbie Martin, in varsta de 61 de ani, s-a luptat ani intregi cu cancerul, diagnosticat initial la san dar care i-a cuprins, apoi, tot corpul.

Apropiatii spun ca ea este si cea care a incurajat-o pe Angelina sa faca interventia dupa ce testele au aratat ca poarta gena care favorizeaza aparitia necrutatoarei boli.

Dupa masectomia suferita recent, actrita, in varsta de 37 de ani, urmeaza sa isi indeparteze chirurgical si ovarele, in urmatorii doua ani.

De precizat ca si mama celebrei actrite, Marcheline Bertrand, s-a stins, la varsta de 56 de ani (27 ianuarie 2007), tot din cauza unui cancer la san! De altfel, Angelina Jolie va juca intr-un film biografic despre mama ei

Sursa: observator.tv

Foto: www.bohomoth.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri