Căutare Live

Oana Moșneagu și-a săbătorit ziua de naștere. Imaginile de colecție publicate de Vlad Gherman, de aniversarea iubitei sale

Oana Moșneagu a împlinit vârsta de 32 de ni, iar Vlad Gherman a publicat mai multe fotografii speciale cu iubita lui. De asemenea, actorul a transmis un mesaj emoționant.

Oana Moșneagu a împlinit 32 de ani

Instagram

Actorul Vlad Gherman nu a lăsat să treacă ziua de naștere a iubitei sale fără să publice un mesaj în mediul online. Artisutl a făcut o postare specială pe Instagram, und ea inserat mai multe fotografii cu Oana Moșneagu.

Alături de seria de fotografii, Vlad Gherman a scris:

Oana Moșneagu a împlit 32 de ani. Ce i-a urat Vlad Gherman

„Astăzi este despre ea, iar pozele sunt despre anumite momente care nu pot fi descrise în cuvinte! Sa fii fericită, sănătoasă, împlinită pe toate planurile și să nu uiți niciodată să te bucuri întotdeauna de fiecare clipă așa cum ai făcut-o si până acum!”.

Vlad Gherman și-a închheiat urarea cu celebrele versuri ale lui Nichita Stănescu: „Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!”.

Citește și: Cum arată mama Oanei Moșneagu. Cât de bine seamănă actrița din Adela cu femeia care i-a dat viață. Imagine rară cu cele două

Cum au recunoscut Vlad Gherman și Oana Moșneagu că formează un cuplu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt colegi pe platourile de filmare ale serialului Adela. Cei doi actori au recunoscut că formează un cuplu, după ce Vlad Gherman a lansat un videoclip în care apar scene tandre cu Oana Moșneagu. Mai multă vreme, fanii au bănuit că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie judecând după vacanțele și timpul petrecut împreună.

Vlad Gherman a anunțat oficial că are o relație cu Oana Moșneagu, publicând o serie de fotografii în care apare alături de ea. Fanii au fost încântați să vadă că cei doi actori formează un cuplu și le-au spus că se potrivesc de minune.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au lucrat împreună pe platourile de filmare ale serialului „Fructul oprit”, când actorul îl interpreta pe Ioan, iar Oana Moșneagu o interpreta pe Bihter. În serialul „Adela”, Vlad Gherman joacă rolul lui Călin, iar Oana Moșneagu i-a dat viață personajului Andreea.

Cei doi au recunoscut că trăiesc o poveste de dragoste după mai multă vreme în care fanii au bănuit că formează un cuplu. Cei doi au mers în mai multe vacanțe împreună, iar Oana Moșneagu a fost văzută purtând un medalion cu inițala „V”. La început Oana Moșneagu a mărturisit că proiectul „Adela” i-a apropiat și i-a făcut să devină foarte buni prieteni.

Citește și: Cristina Ciobănașu, imagine rară alături de iubitul său. Ipostaza romantică în care s-au fotografiat cei doi

Se pare că de la prietenie la iubire a fost doar un pas, pentru că Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

În luna februarie a anului 2021 Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat public că s-au despărțit, după o relație care a durat aproape 9 ani. Fanii au fost uimiți profund de decizia lor de a merge pe drumuri separate. Totuși, cei doi au rămas prieteni și colegi. La un an d ela despărțire cei doi au învățat să iubească din nou. Atât Cristina Ciobănașu (25 de ani), cât și Vlad Gherman (29 de ani), trăiesc acum povești de dragoste.

Ce semnificație are numele fiului Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. „Am ales numele de Iair din Sfânta Biblie”... Cum arată părinții celebrilor frați Andrew (Cobra) Tate și Tristan Tate. Cei doi susțin că au avut o copilărie grea | Im...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x