Patru cerșetori l-au văzut pe Gigi Becali și au năvălit peste el. Când au văzut câți bani a scos patronul FCSB, au rămas fără grai!

Gigi Becali e un om mărinimos. Mai ales în perioada sărbătorilor religioase importante, patronul FCSB își desface larg baierele buzunarelor și face fericiți mulți nevoieași care așteaptă la poțile palatului său din Aleea Alexandru

Gigi Becali e un om mărinimos. Mai ales în perioada sărbătorilor religioase importante, patronul FCSB își desface larg baierele buzunarelor și face fericiți mulți nevoieași care așteaptă la porțile palatului său din Aleea Alexandru.

Nici atunci când iese în oraș, Gigi nu scapă de oamenii străzii, care năvălesc peste el ori de câte ori îl văd. Așa s-a întâmplat, recent, în zona Dorobanți. Patronul FCSB-ului a fost luat cu asalt de patru cerșetori, care i-au solicitat bani. În Săptămâna Mare, omul de afaceri nu-i putea refuza. Și le-a împărțit, cel mai probabil, câte 100 lei, așa cum, de regulă, obișnuiește.

Becali a surprins și cu ținuta sa. Latifundiarul a ieșit pe stradă îmbrăcat lejer, cu pantaloni de trening și o pereche de pantofi sport, conform click.ro. Ulterior, trei dintre cerșetorii pe care îi omenise s-au ținut după afacerist, în speranța că vor mai încasa ceva.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri