Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Paul Walker, unde ești ca să-i vezi?! Vin Diesel prezintă echipa "Fast and furious 8" într-o fotografie de milioane de like-uri

Filmările la ''Fast 8'' sunt în toi, iar protagoniștii filmului au găsit răgaz pentru o fotografie de grup pentru fanii francizei "Fast and Furious". Actorul și producătorul seriei Vin Diesel a postat pe contul său de Instagram fotografia cu noii și vechii membri ai echipei care arată ca o familie dintotdeauna, scrie digitaltrends.com.

Filmările la ''Fast 8'' sunt în toi, iar protagoniștii filmului au găsit răgaz pentru o fotografie de grup pentru fanii francizei "Fast and Furious". Actorul și producătorul seriei Vin Diesel a postat pe contul său de Instagram fotografia cu noii și vechii membri ai echipei care arată ca o familie dintotdeauna, scrie digitaltrends.com, citat de Agerpres.

Fotografia îi include pe Vin Diesel și Michelle Rodriguez, Jason Statham, precum și pe Tyrese Gibson, Ludacris și pe Dwayne Johnson. Noua lideră a grupului de fete, Charlize Theron, se află în centrul fotografiei, în care-i mai regăsim și pe noii sosiți Kristofer Hivju, din serialul ''Game of Thrones'' și Scott Eastwood din pelicula ''The Longest Ride''. În fotografie, toți aceștia stau sprijiniți de o mașină de culoare neagră.

Vin Diesel a scris un mesaj minimalist alături de fotografie pe Instagram, postând simplu ''#F8''.

La acest moment se cunoaște foarte puțin din scenariul acestui nou film al francizei, însă din ce a fost dezvăluit anterior personajul lui Charlize Theron va stârni probleme alături de personajul interpretat de Hivju, care este complicele său.

''Fast and Furious 8'' este regizat de F. Gary Gray, care a cunoscut recent succesul cu pelicula ''Straight Outta Compton'' și care a mai regizat remake-ul din 2003 al peliculei ''The Italian Job''. Chris Morgan este scenaristul și producătorul executiv al filmului, în timp ce Vin Diesel, Michael Fottrell și Neal H. Moritz sunt producători. ''Fast and Furious 8'' are stabilită premiera în SUA la 14 aprilie 2017.

Recomandari