Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Prima imagine cu Lidia Buble și mama ei, pe Facebook. Artista i-a făcut o urare specială de ziua sa: "M-ai învățat să-L slăvesc pe Domnul și să dau iubire celor ce-mi pun doar spini in cale"

Este tânără, frumoasă foc şi se bucură de un succes răsunător. Lidia Buble este una dintre cele mai naturale artiste de la noi, atât în port cât și în comportament. Si nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de cei dragi.

Este tânără, frumoasă foc şi se bucură de un succes răsunător. Lidia Buble este una dintre cele mai naturale artiste de la noi, atât în port cât și în comportament. Și nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de cei dragi.

De data aceasta, a fost despre mama ei. Cea care i-a dat viață a mai adăugat un an în buchetul vârstei, prilejul perfect pentru ca artista să-i transmită un mesaj emoționant, pe Facebook, alături de o imagine cât o mie de cuvinte. Ea este mămica Lidie Buble!

"Blândă, aşa cum eşti şi în ziua de azi, m-ai convins să preţuiesc sfaturile oamenilor mari, m-ai învăţat să-L slăvesc pe Domnul şi să dau iubire celor ce-mi pun doar spini în cale. Mamă frumoasă, primul meu Rai, TE IUBESC!❤ Dorul de tine se stinge doar la gândul că ești bine.
La mulţi ani, Măicuţa mea!
", a scris cântăreața.

Recomandari