Radu Vâlcan, atenționat în bucătărie de soție. Ipostaza domestică în care s-a lăsat filmat de Adela Popescu

Radu Vâlcan s-a lăsat filmat de soție în bucătărie, pregătind guacamole. Prezentatorul de la „Insula iubirii” a prezentat o rețetă „proprie” a acestui preparat, fiind ulterior pus în încurcătură de Adela Popescu.

Radu Vâlcan, filmat în bucătărie de soție. Cum prepară prezentatorul de la „Insula iubirii” guacamole

Instagram

Radu Vâlcan s-a lăsat filmat într-o ipostază domestică, gătind guacamole.

Prezentatorul de la „Insula iubirii” a precizat că are o rețetă proprie a acestui sos, dar a fost contrazis ulterior de soție.

Cum gătește Radu Vâlcan guacamole

Întrebat de soție ce pregătește bun, Radu Vâlcan a răspuns:

„Guacamole, după o rețetă proprie, o rețetă pe care o gândesc de fiecare dsată când fac guacamole și anume 2-3 avocado, pe care-i pisăm bine cu furculița pentru că trebuie să capete o textruă păstoasă roșii tăiate cubulețe, usturoi, sau ardei iuți pentru cine nu prefer usturoiul ceapă, coriandru, ulei extravirgin de măsline, sare, piper și zeama de la 2-3 lime. Apoi amestecăm foarte bine, asezonăm frumos, depinde cu ce vreți să-l serviți, cu pește și așa mai departe”, a spus Radu Vâlcan.

După ce și-a încheiat descrierea rețetei, Adela Popescu și-a pus soțul în încurcătură, precizând că nu este nimic personal la această rețetă clasică de guacamole.

Citește și: Cum a început relația dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu

„De ce e proprie? Guacamole așa faci, nu? De ce e proprie?”, l-a întrebat Adela Popescu pe Radu Vâlcan, car enu a mai știut ce să răspundă.

Într-un final, Radu Vâlcan a postat filmulețul pe rețelele sociale, cu descrierea: „Nu contează cum și ce... Faceți și voi cum știți, eu așa știu să fac!”.

Radu Vâlcan are o căsnicie frumoasă cu Adela Popescu, cu care s-a întâlnit în urmă cu 10 ani pe platourile de filmare de la Acasă TV. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună doi băieți, pe Alexandru și Andrei.

Vezi alte imagini cu Radu Vâlcan în GALERIA FOTO.

Radu Vâlcan s-a întors de la filmările emisiunii Insula iubirii, când a izbucnit criza coronavirusului

Radu Vâlcan filma pentru Insula Iubirii în Republica Dominicană, când a izbucnit criza coronavirusului la nivel mondial. După ce s-a întros, Radu Vâlcan a stat timp de două săptămâni în autoizolare, într-un apartament departe de familie.

Citește și: Declarație superbă de dragoste de la Radu Vâlcan pentru Adela Popescu. Ce mesaj i-a transmis de ziua ei

„M-a apucat nebunia când a început criza, iar eu eram încă în Republica Dominicană. Atunci când ești atât de departe de familie și nu ai absolut niciun control, nu mai poți să fii concentrat pe ce faci acolo. Este dureros. Îți dorești foarte tare să ajungi acasă.

Citește și: Radu Vâlcan, declarații din izolare! „Mi s-a părut că am ajuns într-o zonă de război! M-a apucat nebunia, din cauză că eram atât de departe de casă” VIDEO

Și acolo au fost luate măsuri – tot felul de interdicții. Am înțeles de la colegii mei că au făcut și arestări acolo. M-am gândit că aș putea să nu ajung acasă trece totul”, povestea prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” în luna martie a anului 2020, la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Insula Iubirii” a început să se difuzeze în România pe Antena1 începând cu anul 2015, avându-l ca prezentator pe Radu Vâlcan.

VEZI toate știrile despre emisiune în secțiunea „Insula Iubirii”!

Ultimele știri