Căutare Live

Cum a început relația dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu

Prezentatorul de la Insula Iubirii are o căsnicie fericită și se bucură de cei doi băieți ai săi.

Cum a început relația dintre Radu Vâlcan și Adela Popescu

instagram//raduvalcan/

Radu Vâlcan și Adela Popescu, un cuplu fericit de 10 ani, sunt poate cea mai discretă pereche din showbiz. Frumoșii actori s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare de la Acasă TV. Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Chiar dacă Radu și Adela preferă să păstreze relația și familia lor departe de ochii curioșilor, cei doi se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Chiar dacă la început, geloziile și incertitudinile și-au croit drum, cei doi au reușit să construiască o relație trainică. Adelei i-a fost greu să capete încredere în Radu, cunoscându-I trecutul amoros.

Radu și Adela nu au secrete unul față de celălalt, iar atunci când ceva îi deranjează, sunt sinceri unul cu celălalt, mărturisește Adela pentru libertatea.

Ceea ce l-a atras cel mai tare la soția și mama copiilor lui este energia, frumusețea și veselia ei, potrivit viva. Radu apreciază foarte mult frumusețea naturală a Adelei și chiar a postat de curând pe contul lui de Instagram o fotografie cu soția sa nemachiată, fiind foarte mândru de ea.

Iubirea lor a crescut, iar acum prezentatorul de la Insula Iubirii și soția sa au împreună doi băieței. În perioada petrecută acasă în izolare, cei doi s-au bucurat și mai mult de familie și s-au ocupat de băieții lor care cresc văzând cu ochii.

Cât de mare și frumoasă s-a facut Sofia, fiica Andreei Bănică... A postat o poză intimă, din pat, cu soția. Imaginea cu Justin Bieber care face furori pe rețelele de socializare...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri