Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Raducu Mazare isi petrece prima vacanta de student in Mamaia

Cel mai cunoscut junior de la malul marii s-a intors acasa. Dupa un an de facultate la mii de kilometri, tocmai in Anglia, Raducu Mazare a venit in vacanta la Constanta. Schimbat, dar cu chef de petrecere si de fete frumoase, asa ca-n Romania, Raducu si-a facut deja aparitia in apa marii, unde a testat cel mai nou spot nautic adus de tatal sau la Marea Neagra.

"Prima saptamana va fi cea mai grea, pana ma obisnuiesc, pana-mi fac prieteni, pana-mi dau seama care-i mersul lucrurilor", asta spunea Raducu Mazare, in toamna anului trecut, atunci cand se muta din baldachinele din Mamaia, direct intr-o camera de camin din Marea Britanie. Incepea primul an de facultate, departe de casa, de fete si de distractii.

Insa, lunile au trecut repede si Raducu s-a intors pe litoral, acasa, in prima vacanta din viata de student. A lasat studiul limbii chineze de-o parte si, surpriza, s-a apucat de munca.

"M-am angajat, de la 8 dimineata pana la 2, orar fix, dupa aia o mai ajut pe mama si, cand mai am putin timp, vin si ma bucur de mare", spune Raducu.

Pe plaja, Raducu, s-a pus pe treaba. Poate-poate atrage privire vreunei domnisoare. Pe principiul "aschia nu sare departe de trunchi", Raducu a testat si el cel mai nou sport nautic, la fel ca tatal lui.

Juniorul are la dispozitie toata vara pentru a-si face de cap, insa, din toamna se va intoarce la Regents College, unde-si va continua studiile de Drept International si Administrarea Afacerilor in limba chineza.

Recomandari