Căutare Live

Raducu Mazare isi petrece prima vacanta de student in Mamaia

Cel mai cunoscut junior de la malul marii s-a intors acasa. Dupa un an de facultate la mii de kilometri, tocmai in Anglia, Raducu Mazare a venit in vacanta la Constanta. Schimbat, dar cu chef de petrecere si de fete frumoase, asa ca-n Romania, Raducu si-a facut deja aparitia in apa marii, unde a testat cel mai nou spot nautic adus de tatal sau la Marea Neagra.

"Prima saptamana va fi cea mai grea, pana ma obisnuiesc, pana-mi fac prieteni, pana-mi dau seama care-i mersul lucrurilor", asta spunea Raducu Mazare, in toamna anului trecut, atunci cand se muta din baldachinele din Mamaia, direct intr-o camera de camin din Marea Britanie. Incepea primul an de facultate, departe de casa, de fete si de distractii.

Insa, lunile au trecut repede si Raducu s-a intors pe litoral, acasa, in prima vacanta din viata de student. A lasat studiul limbii chineze de-o parte si, surpriza, s-a apucat de munca.

"M-am angajat, de la 8 dimineata pana la 2, orar fix, dupa aia o mai ajut pe mama si, cand mai am putin timp, vin si ma bucur de mare", spune Raducu.

Pe plaja, Raducu, s-a pus pe treaba. Poate-poate atrage privire vreunei domnisoare. Pe principiul "aschia nu sare departe de trunchi", Raducu a testat si el cel mai nou sport nautic, la fel ca tatal lui.

Juniorul are la dispozitie toata vara pentru a-si face de cap, insa, din toamna se va intoarce la Regents College, unde-si va continua studiile de Drept International si Administrarea Afacerilor in limba chineza.

Instanta a decis: Victor Piturca nu mai poate amana plata pensiei alimentare pentru fiul Vicai Blochina... Madalina Ghenea se muta la Praga, unde vor incepe filmarile la noul serial in care va juca...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x