Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Rahela de la Chefi la Cuțite a pus poză cu burtica de graviduță! "Sunt în al nouălea cer!" Senzuala blondină le-a dat emoții mari admiratorilor: "Am așteptat 8 ani!"

Rahela Pîslaru, sclipitoarea concurentă a sezonului 7 „Chefi la cuțite”, a stârnit zeci de emoții după ce a postat în mediul online o fotografie cu o burtică de graviduță. Aceasta a ținut să precizeze că a așteptat de mult timp momentul și că, într-adevăr, se simte "ca în al nouălea cer".

Rahela de la Chefi la Cuțite a pus poză cu burtica de graviduță!

Însă, nu desprea ea este vorba, ci despre minunata ei soră!

Fosta concurentă a echipei mov a postat pe Facebook o fotografie, în care apare alături de sora ei. Cu un zâmbet care radiază de fericire, Rahela, concurenta din sezonul 7 „Chefi la cuțite”, stă cu mâna pe burtica surorii ei, care pare că va aduce pe lume un copil – la anul cu siguranță, că doar mai avem un singur hop și schimbăm deceniul!

Imaginea este cu atât mai frumoasă încât a fost realizată pe un fundal de sărbătoare, cu bradul de Crăciun în spate. Pentru că, na, ce spune mai bine bucurie și pace sufletească decât perioada sărbătorilor de iarnă?

Și Rahela ce spune despre această mega bucurie?

„🤣🤣🤣 am asteptat 8 ani pentru inca un nepotel, normal ca sunt in al noualea cer!❤”, a scris Rahela, semn că... n-am exagerat cu bucuria. :)

Recomandari