Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Burlacul

Oana Radu rupe tăcerea despre relția cu iubitul mort: „Nu, nu doar asta a fost cauza!”. Ce s-a întâmplat, de fapt

Oana Radu, din nou pusă pe slăbit după decesul iubitului ei! Cântăreața a vorbit despre drama prin care a trecut în ultima perioadă și despre ce se întâmpla, de fapt, în reliația cu Alin Mihai Suflea. Se gândește la o nouă relție?

Oana Radu plănuiește să slăbească aproximativ 20 de kg în două luni. Cântăreața are programată o operație de remodelare corporală. De ce s-a îngrășat în timpul relației cu Alin Suflea și ce se întâmpla cu adevărat între ei.

Într-un interviu pentru „Răi da Buni”, Oana a recunoscut că s-a luptat pentru multă vreme cu o anxietate care o determina să mănânce din orice motiv de stres.

Întrebată dacă relația cu iubitul mort a adus-o în acea situație, Oana Radu a răspuns: „Nu, nu doar asta a fost cauza!”. Artista a lăsat de înțeles astfel că între ei existau anumite probleme care îi agravau stările de anxietate.

Oana Radu a mai spus că: „Relația noastră nu a fost una perfectă dar a fost una de trei ani în care am împărțit bune și rele. Nu o să zic la TV dacă ceva a fost rău între noi.”

„El îmi spunea mereu că mă iubește așa cum sunt, dar că își dorește pentru mine să slăbesc”

Cântăreața se gândește la momentul în care o să-și refacă viața și spune că persoana care îi va fi alături trebuie să o iubescă așa cum este, în primul rând. „Nu m-am călugărit dar este prea deveme pentru un nou iubit”, a ținut să sublinieze Oana Radu.

Vezi materialul video pentru a afla mai multe detalii despre relația cu iubitul mor și cum reușește să treacă peste această dramă.

Citește și:

„Mama lui a încercat să îl stingă, dar nu s-a putut!”. Oana Radu, destăinuiri tulburătoare despre moartea iubitului ei! I-a făcut cea mai frumoasă declarație, în direct - Video

Iubitul artistei Oana Radu a murit, după ce a fost incendiat de un vecin

Dramă cumplită pentru celebra cântăreață Oana Radu! Iubitul său s-a stins din viață, după ce un vecin l-a incendiat cu benzină în scara blocului!

Alin Mihai Suflea, iubitul artistei Oana Radu, se afla în data de 13 august 2019 în scara blocului unde locuia atunci când un vecin a aruncat cu benzină pe mai mulți oameni din preajmă, nimerindu-l inclusiv pe Alin. Bărbatul s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafața corpului și medicii au decis să îl bage în comă indusă.

Au fost inclusiv apeluri la donare de sânge pentru iubitul ei, dar tânărul a pierdut lupta cu viața.

Citește și:

Văduvă la 25 de ani! În loc de nuntă, inmormântare! Oana Radu: "Nu cred că meritam lecţia asta de viaţă!"

Recomandari