Regina Elisabeta nu va mai putea fi strigată niciodată așa. Motivul pentru care nu i se va mai folosi porecla

Regina Elisabeta a II-a nu va mai fi strigată după porecla pe care o avea niciodată, după ce aceasta și-a luat la revedere de la Prințul Philip, cel care i-a fost soț timp de 73 de ani.

Regina Elizabeta a II-a a căpătat această poreclă în copilărie, pe vremea când ea nu știa să își rostează numele complet. Prințul Philip era singurul membru al familiei regale a Marii Britanii care încă o striga pe Maiestatea sa cu acest nume.

profimedia

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au fost căsătoriți timp ce 73 de ani. Sâmbătă regina l-a condus pe Ducele de Edinburgh pe ultimul drum. Moartea ducelui dezvăluie și faptul că Regina Elisabeta nu va mai strigată niciodată cu apelativul Lilibet pentru că doar Prințul Philip obișnuia să îi spună așa.

Regina Elisabeta a II-a a căpătat această poreclă în copilărie, pe vremea când ea nu știa să își rostează numele complet. Prințul Philip era singurul membru al familiei regale a Marii Britanii care încă o striga pe Maiestatea sa cu acest nume.

Fotograful Arthur Edwards a evidențiat acest lucru, de vreme ce acesta a studiat celebrul cuplu ani de-a rândul.

În tinerețe, Regina Elisabeta a II-a obișnuia să se semneze cu acest apelativ, Lilibet, în timp ce tatăl ei, George al VI-lea o striga des folosind porecla care a devenit în timp populară.

Ce alte porecle i-au mai dat membrii familiei regale Reginei Elisabeta a II-a

Deși acest nume a fost folosit în semn de afecțiune de către părinții și soțul reginei, se pare că nimeni altcineva din regat nu o mai strigă cu apelativul Lilibet.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. Incident la porțile Castelului Windsor în timpul funerariilor. Poliția a intervenit

Spre exemplu, Prințul Charles o strigă “Mummy”, acesta fiind porecla pe care a folosit-o la speech-ul său de ziua mamei lui, când aceasta a împlinit 92 de ani. La auzul acestor cuvinte, Maiestatea Sa și-a dat ochii peste cap și a început să râdă alături de cei prezenți.

Prințul William și Prințul Harry o striga adesea “Granny”, lucru evidențiat în timpul Jocurilor Olimpice din 2012. De asemenea, Ducesa de Cambridge a spus că strănepoții reginei, Prințul George și Prințesa Charlotte, copii Prințului William și ai lui Kate Middleton, o strigă deseori “Gan Gan”, stâlcind apelativul "Grand-granny".

Care au fost ultimele dorințe ale Prințului Philip

Prințul Philip, Ducele de Edinburgh, a purtat o conversație emoționantă cu Charles, cu doar câteva zile înainte să se stingă din viață.

Citește și: Cum arăta prințul Philip în primii ani de viață. Imagini de colecție din copilăria și adolescența soțului Reginei Elisabeta a II-a

Într-o conversație emoționantă, Philip l-a sfătuit pe Prințul de Wales să o urmărească îndeaproape pe regină, să aibă grijă de ea și au discutat despre modul în care moștenitorul ar trebui să conducă familia regală în următorii ani.

Sursele regale citate de The Mirror au dezvăluit că, în timpul unei conversații avute la Spitalul Regele Edward al VII-lea, la finalul lunii februarie, a avut loc această conversație ”sinceră” și ”din inimă”.

Se pare că soțul reginei Elisabeta a II-a era conștient de faptul că va fi puțin probabil să-și revină complet după cele câteva săptămâni de spitalizare, așa că și-a exprimat dorința de a se întoarce acasă, dorind să moară în propriul pat.

Ultimele știri