Live acum
Prime Time 20:00Observator Sport

Ricky Martin și Jwan Yosef au devenit tați pentru a patra oară

Ricky Martin și soțul său au postat pe Instagram mesajul cu venirea pe lume al celui de-al patrulea copil.

Ricky Martin si Jwan Yosef au devenit părinți pentru a patra oară

Ricky Martin și Jwan Yosef, soțul său, au devenit părinți pentru a patra oară. Artistul portorican a făcut anunțul pe Instagram.

”Fiul nostru Renn Martin- Yosef s-a născut”, a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare, pentru a-și prezenta cel de-al patru copil, căruia i-aau pus numele Renn Martin-Yosef.

Ricky Martin a declarat întotdeauna că preferă familia numeroasă, iar cel de-al paatrulea copil a fost anunțat cu ceva timp în urmă.

Cu venirea pe lume a lui Renn, familia artistului se mărește: Matteo și Valentino, de 11 ani, Lucia, în vârstă de 10 luni.

Ricky Martin a anunțat că urmează să devină tată din nou la cea de-a 23-a Gală Anuală a Drepturilor Omului, la Washinghton, din septembrie 2019.

Enrique Martín Morales (n. 24 decembrie 1971),cunoscut după numele de scenă Ricky Martin, este un cântăreț latino-pop, actor și activist umanitar portorican, laureat al premiilor Grammy și Latin Grammy. A devenit cunoscut în anii '80 ca membru al trupei latino de băieți Menudo, apoi ca artist solo, din 1991.

Cariera lui se întinde de-a lungul a peste trei decenii, timp în care a vândut peste 55 de milioane de albume în întreaga lume.

La 29 martie 2010, pe site-ul său oficial, Ricky Martin recunoaște că este homosexual.

Ricky Martin este căsătorit cu Jwan Yosef, un artist suedez de origine siriană.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro