Ryan Reynolds si Charlize Theron, cel mai nou cuplu de la Hollywood!

Dragostea apare de unde te astepti mai putin. Iar printre vedetele de la Hollywood aceasta vorba pare cea mai la indemana. Iata ca acum a iesit la iveala ca Ryan Reynolds si Charlize Theron traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de iubire, insa au decis sa tina relatia secreta.

Nu va merge cu el la vreun eveniment. Nu este stilul ei", a declarat un apropiat.

Prima speculatie ca starurile sunt impreuna a aparut in luna iunie, cand actorul a fost zarit parasind casa castigatoarei premiului Oscar pe motocicleta lui.

Daca Charlize declara recent ca nu isi doreste sa se casatoreasca, acelasi lucru este valabil si pentru Ryan. Starul din „Green Lantern" a marturisit ca divortul de Scarlett Johansson i-a lasat urme atat de adanci, incat nu crede ca va pasi din nou in fata altarului.

sursa: VDtonline

foto: velvetv.com

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri