Căutare Live

Și-au spus adio după zece ani! Miliardarul rus Roman Abramovici și partenera sa se despart: ”Vom rămâne prieteni și părinți!”

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea, și partenera sa, Daria Jukova, fondatoarea unei cunoscute galerii de artă contemporană din Moscova, au anunțat luni că se despart după zece ani petrecuți împreună, potrivit AFP.

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul clubului de fotbal Chelsea, și partenera sa, Daria Jukova, fondatoarea unei cunoscute galerii de artă contemporană din Moscova, au anunțat luni că se despart după zece ani petrecuți împreună, potrivit AFP.

Omul de afaceri de 49 de ani, aflat o perioadă în fruntea topului celor mai bogați oameni din Rusia, și partenera sa de 36 de ani nu au declarat niciodată public dacă au fost căsătoriți, așa cum afirmau anumite surse de presă. Comunicatul care anunță despărțirea celor doi nu aduce lămuriri despre acest aspect.

"După zece ani de conviețuire, am luat amândoi dificila decizie de a ne despărți. Vom rămâne în continuare prieteni, părinți și parteneri apropiați în proiectele pe care le-am demarat împreună", au precizat cei doi într-o declarație de presă comună transmisă către AFP de către purtătorul de cuvânt al lui Roman Abramovici.

"Ne-am luat angajamentul de a ne crește împreună cei doi copii. Vom continua de asemenea să lucrăm la proiectele comune, Muzeul de Artă Contemporană Garage din Moscova și Centrul Cultural New Holland din Sankt Petersburg", se pecizează în comunicat.

Înaintea relației cu Daria Jukova, Abramovici a mai avut două căsătorii din care au rezultat cinci copii.

Este unul dintre magnații care au făcut avere și au căpătat influență în anii '90, înaintea preluării puterii de către Vladimir Putin.

După ce s-a îmbogățit din afaceri cu petrol și aluminiu, a cumpărat, în 2003, clubul de fotbal Chelsea și a continuat să investească în industria minieră.

Averea sa se ridică la 9 miliarde de dolari, potrivit estimărilor Forbes, dintre care mai mult de un miliard de dolari în opere de artă. Ocupă locul 12 în topul averilor din Rusia.

Între 2000 și 2013, magnatul rus a fost guvernator regiunii defavorizate Chukotka, în Extremul Orient rus.

Selena Gomez se destăinuie în cel mai sincer interviu: "Merg la terapie. Mi-e încă greu..."... Aşchia nu sare departe de trunchi! Fiul lui Adrian Mutu s-a făcut mare și deja frânge multe inimi! Cum arată puștiul fot...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri