Căutare Live

Simona Gherghe are casa noua

Casa Simonei Gherghe din Corbeanca este gata, vedeta Antenei 1 urmand sa se mute in noua locuinta cu parintii.

Simona Gherghe se va muta, alegand sa locuiasca in localitatea Corbeanca. Cristi Brancu a dezvaluit pe blogul personal ca prezentatoarea emisiunii Acces Direct nu va avea o casa foarte mare, insa va locui acolo impreuna cu parintii. "Casa ei din Paradisul Verde este gata. Are un teren de 500 de metri patrati si o casa nu prea mare, in care o sa incapa insa si parintii ei", a scris vedeta Antenei 2.

Realizatorul "Agentul VIP" a mai laudat-o pe Simona Gherghe pe blogul sau pentru ca nu vrea sa faca playback la televizor. "Ca niste artiste adevarate, Gabi Firea si Simona Gherghe nu stiu sa faca playback. Au venit la emisiune, dar faptul ca televiziunile le obliga sa cante nu le convine. Sunt fete spontane si ar canta asa cum le vine...", a adaugat Cristi Brancu.

FOTO! Fiul lui Cristi Brancu, Mos Craciun la doar 5 luni!... FOTO! Aida Yepisca, superba fara machiaj!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri