Sora Biancăi Drăgușanu a captat privirile tuturor! Uite cât de bine seamănă cele două!

În urmă cu câteva zile, sora Biancăi Drăgușanu a reușit să capteze privirile tuturor și toți au putut observa ce bine seamănă cele două.

Sora Biancăi Drăgușanu a captat privirile tuturor!

În urmă cu câteva zile, sora Biancăi Drăgușanu a reușit să capteze privirile tuturor și toți au putut observa ce bine seamănă cele două.

Sora vedetei, Oana Daria, și-a oficializat cea de-a doua căsătorie.Cu această ocazie a avut loc și botezul celui de-al doilea băiat.

Evenimentul s-a desfășurat la Hunedoara, acolo unde vedeta, sora ei și mama acestora au făcut senzație în rochii ce au fost create de însăși Bianca Drăgușanu.

FOTO: Bianca Drăguşanu şi-a prezentat diploma de BAC! Numele ei REAL este... de BĂIAT

Fanii au fost de părere că cele două seamănă incredibil de bine

Vedeta nu a ratat momentul de a posta pe pagina ei de Facebook un mesaj prin care a dezvăluit acest secret.

FOTO! DEZBRĂCATĂ în piscină! Bianca Drăguşanu, imagine PĂCĂTOASĂ pe internet

„My beautiful sister and my mom! All dresses made by me with love and passion/Frumoasa mea soră și mama mea! Toate rochiile au fost făcute de mine cu dragoste și pasiune!”, a scris Bianca pe pagina ei de socializare.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri