Sorana Darclee, ex A.S.I.A., drumul de la muzică, la pictură. Cum și-a revenit după trauma cu fostul soț

Sorana Darclee, fostă membră a formației A.S.I.A., se concentrează acum pe pictură. Are propriul ei atelier și un cont de Instagram dedicat picturilor ei.

Sorana Darclee, una dintre componentele fostei trupe A.S.I.A., se dedică acum unei pasiuni dragi: pictura

Hepta

Sorana Darclee Mohamad, fostă componentă a trupei A.S.I.A., spune că este fericită atunci când pictează. Pe Instagram, are un cont dedicat picturilor ei, pe lângă cel personal. La descrierea unei fotografii recente, ea a scris: "Ce te face fericit? Cine ești când nu te vede nimeni? Eu sunt eu atunci când pictez și mă exprim cu toți fluturii din cap. E momentul în care îmi pot controla anxietatea și pentru câteva ore (multe ore) existăm doar eu și pânza mea".

Sorana Darclee are lucrări în ulei și acrilic, pe care le postează pe Instagram, cu mândrie.

Sorana Darclee și povestea de iubire pe care o trăiește

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. formează un cuplu împreună cu Cosmin de câțiva ani. Ea a trecut printr-un divorț dureros acum ceva timp, artista ar fi fost înșelată de fostul său soț, scrie Playtech, și ar fi avut nevoie să fie tratată de patru psihologi pentru a putea depăși șocul prin care a trecut.

„Divorțurile toate sunt dureroase, așa că nici divorțul meu nu a fost mai diferit față de altele. Dar nu am nici o problemă după divorț să mă gândesc la căsătorie, nu rămân cu traume din astea de nu se mai pot rezolva. E o parte din viața unui om”, a scris playtech.ro.

„La Cosmin am găsit tot ce-mi place mie, de la liniște, la joacă, la iubire, la blândețe, romantism, la lipsă țigle pe casă. Cu un om foarte serios eu nu aș putea să stau. Este și el într-o ureche ca și mine. Cât despre infidelitate, n-aș ierta-o niciodată”, a adăugat ea.

Citește și: Te cunosc de undeva! Sorana Darclee se transformă în Irina Sărăroiu - "Inimă, de dor nu ştii"

Cât despre cele mai grele clipe din viața ei, Sorana Darclee a spus că au fost două astfel de momente dureroase.

"Când am pierdut-o pe prietena mea cea mai bună și când l-am pierdut ca tata. Cele mai grele pierderi pentru mine sunt cele emoționale. Un lucru dacă îl pierzi, poți să îl recâștigi, dar când pierzi oameni este un moment peste care eu nu pot să trec", a declarat aceasta pentru Playtech.

Ultimele știri