Sorana de la ASIA a mărturisit totul! Un individ a agresat-o când era doar un copil! „M-am trezit cu mâna lui în gâtul meu, încerca să mă conducă spre ghena blocului”

 

Sorana, fosta membră a trupei ASIA a prins curajul să-și deschidă inima și a făcut o dezvăluire șocantă, la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Recent, artista a povestit pe Facebook un episod șocant din viața ei.

„Nu am ținut niciodată secret acest lucru. Am ales să vorbesc despre acest moment cu toată sinceritatea și cu toată prietenia față de oameni care ar putea să treacă sau au trecut prin așa ceva”, și-a început Sorana de la ASIA mărturisirea tulburătoare despre clipele în care a fost agresată de un individ.

 

„Am găsit că este important să înțelegi că nu este vina ta dacă pățești așa ceva. Când aveam 12 ani era să fiu abuzată de un individ care intra după mine în scara blocului. Nu s-a întâmplat fiindcă am avut o pregătire mentală foarte puternică din partea părinților mei, mai ales din partea mamei. Tipul m-a lovit în plină față, eram în bloc.

Alexandru Arşinel a cântat și a plâns, cu gândul la Stela Popescu, după ce a fost la un pas de moarte! Un infarct l-a trimis pe masa de operație a medicilor

Ceea ce putea să fie o dramă s-a transformat într-un episod pe care l-am depășit. A intrat după mine în bloc, m-a văzut că sunt singură. A venit rapid în spatele meu și m-am trezit cu mâna lui în gâtul meu, încercând să mă conducă spre ghena blocului. Am opus rezistență, am făcut gălăgie și atunci m-a lovit. Tata a deschis ușa și tipul a și zburat în stradă”, a povestit Sorana de la ASIA emoționată de acest episod din trecut.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe