Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Lino Golden are câteva probleme! În ce ipostaze a fost filmat și cum a încercat să iasă din încurcătură

Şoferia asta, tare ne mai face probleme. Şi nu doar nouă, ci şi lui! Paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe Lino Golden în trafic, iar noi vă arătăm de ce artistul este unul dintre cei pe care viaţa de sofer mai mult îi încurcă.

Paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe Lino Golden în trafic, iar noi vă arătăm de ce artistul este unul dintre cei pe care viaţa de sofer mai mult îi încurcă!

Lino Golden sau "fiul adoptiv" al lui Alex Velea, așa cum e cunoscut de lume, este un puști cu mare priză la adolescenți! Muzica pe care o cântă face furori pe internet și în rândul tinerilor de astăzi!

Putem pune pariu că Lino Golden se simte ca Pablo în noul său bolid decapotabil!

Artistul a făcut o vizită la stomatolog, apoi a urcat la volanul mașinii, a stat câteva minute pentru a-și decapota mașina, după care și-a urmat drumul prin București. Totul a mers perfect până a ajuns la destinație!

Acolo a întâmpinat câteva probleme cu parcarea laterală! Lino s-a chinuit minute bune să-și parcheze bolidul astfel încât să nu-i deranjeze pe celilalți șoferi din trafic. Scuza lui e că a luat permisul recent și încă mai are de învățat cum stă treaba cu parcările!

Artistul face furori pe internet având peste 35 de milioane de vizualizări la una dintre piesle favorite ale publicului!

Recomandari