Căutare Live

SUA: Ducii de Cambridge starnesc febra regala

Febra regala a cuprins Statele Unite. Se pun la punct ultimele detalii pentru sosirea ducilor de Cambridge. Si nu e agitatie numai printre responsabilii cu securitatea sau politicieni. Vedetele de la Hollywood spera sa ajunga cat mai aproape de indragitul cuplu.

"Poate o sa-i intalnim pentru cinci minute, doar sa-i salutam. Ar fi pacat sa nu-i vedem cat sunt aici", a declarat fotbalistul David Beckham.

Si unii americani vor plati bani grei pentru a se apropia de William si Kate. In timpul vizitei, printul va participa la un meci caritabil de polo. Iar cine vrea sa joace alaturi de el trebuie sa scoata din buzunar 60.000 de dolari.

Dupa partida de polo, ducele de Cambridge este invitat alaturi de sotia sa la o ceremonie gazduita de academia britanica de film, unde o masa va costa 16.000 de dolari. Insa banii nu sunt o problema pentru cei care doresc sa se apropie de cuplul regal. Printre ei, sunt nume grele de la Hollywood precum...

Citeste continuarea aici!Hepta

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Victoria Beckham, fotografiata de sotul sau imbracata sumar...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri