Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Burlacul

Ți-l mai amintești pe Michel Telo? Dansai pe piesa lui "Ai Se Eu Te Pego". Cum arată astăzi la vârsta de 40 de ani

Dupa succesul rasunator pe care l-a cunoscut cu piesa "Ai se eu te pego", artistul brazilian Michel Telo a devenit cunoscut în toată lumea. Cum arată la vârsta de 40 de ani.

Ți-l mai amintești pe Michel Telo? Dansai pe piesa lui "Ai Se Eu Te Pego". Cum arată astăzi la vârsta de 40 de ani

Profimedia

Michel Teló este un cântăreț și compozitor brazilian, care a făcut parte din două formații muzicale când cariera sa de cântăreț a început. În afară de faptul că este cantautor el este, de asemenea, dansator și cântă la acordeon, chitară și muzicuță.

Născut și crescut în Brazilia, cântărețul nu și-a abandonat țara în urma succesului răsunător, ci și-a continuat ascensiunea în țara sa de origine. Din primii ani, Teló și-a dedicat viața muzicii. Cariera sa artistică a început în 1987 atunci când, la vârsta de șase ani, a interpretat primul său solo în corul școlii sale, cântând „My dear, old man, my friend”, o piesă de Roberto Carlos și Carlos Erasmo.

În prezent cântărețul continuă să facă muzică și să se bucure de succesul pe care îl are. Acesta a împlinit pe 21.01.2020 vârsta de 40 de ani și se poate mândri cu o familie împlinită și o carieră extraordinară. Iată cum arată cântărețul în prezent.

Vezi mai multe imagini cu Michel Telo în GALERIA FOTO

Este căsătorit cu Thais Fersoza din 2014 și are o fiică pe nume Melinda Telo și un fiu pe nume Teodoro Telo.

Michel Telo, concert de succes în România

Artistul cunoscut în întreaga lume cu piesa "Ai se eu te pego" a ajuns în anul 2012, unde a susținut concerte care a avut un succes răsunător. Pe data de 18 August în jurul orei 22:00 cântărețul Michel Teló ajunge pe aeroportul Otopeni, el trebuind să concerteze a doua zi, la Mamaia, în Clubul Princess.

„Nu știu prea multe despre România. Știu însă că oamenilor de aici le place foarte mult muzica mea și că îmi apreciază muzica. Vreau să cunosc țara, să mă plimb pe aici!”, a spus cântărețul imediat ce a coborât din avion. Apoi s-a retras la un hotel de 5 stele unde și-a petrecut noaptea.

Îndrăgitul artist Michel Telo s-a declarat încantat că a putut vizita Romania, unde a avut un turneu foarte aglomerat. Artistul a sustinut nu mai putin de 18 concerte în 21 de zile. "Este prima dată când vin aici în România. Sunt foarte fericit, este un moment special în viata mea să pot vizita România. Pentru prima data aici în București, chiar este un moment deosebit", a spus Michel Telo la acea vreme.

Chiar daca nu cunoștea prea multe lucruri despre țara noastra, el știa din cifre că melodia lui a făcut "valuri" și la noi, motiv pentru care s-a declarat copleșit.

Întrebat de jurnaliști cum a ajuns melodia sa atât de cunoscută în lume, cântărețul a spus: „Nu știu, cred că pentru coregrafie, ușurinta de a pronunța cuvintele, este simplă, ritmul brazilian foarte animat, foarte dansantă”.

Organizatorii concertului au aproximat la un număr de 5000 de fani care să asiste la show. Însă în loc de 5 mii, la spectacol au asistat aproximativ 15 mii de spectatori, de toate vârstele. Teló a reușit să ridice publicul în picioare cu melodiile sale, în special cu piesa „Ai Se Eu Te Pego" și cu piesa Bara Bara, artistul zicând despre aceasta: „În Brazilia, Bara Bere nu înseamnă nimic. Dar aici, în România, Bere, înseamnă ceva!”

Spre finalul concertului, Teló a chemat pe scenă o fetiță de 9 ani, pe nume Ioana, care îi știa toate melodiile.

„Nu pot să cred! Îmi știe toate melodiile! Cred m-am îndrăgostit! Pot să o iau cu mine în Brazilia?”, a spus Michel Teló tatălui Ioanei, după ce aceasta i-a cântat toate melodiile. La sfârșitul concertului, lui Teló i-a fost decernat discul de platină, pentru cele mai mari vânzări.

Michel și-a anulat concertul din Turcia, rămânând încă două zile în România. Aceste zile le-a petrecut la Mamaia, plimbându-se cu yahtul pe Marea Neagră, sau petrecând cu cele 25 de persoane care l-au însoțit tocmai din Brazilia. La plecare, Teló a promis românilor că se va întoarce în cel mai scurt timp posibil.

Recomandari