Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30X Factor

Ultimele imagini cu Răzvan Ciobanu în viață! Cum a fost surprins creatorul de modă înainte de tragedie

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident teribil ce a avut loc în județul Constanța. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident teribil ce a avut loc în județul Constanța.

Cu puțin timp înainte de a-și pierde viața, creatorul de modă a fost surprins de fotografii de la Spynews în timp ce se întâlnea cu fostul iubit, alături de care avusese o relație tumultuoasă.

Răzvan Ciobanu a iubit un bărbat, însă anul trecut, în luna iulie, a trecut prin momente dramatice, acesta fiind, în repetate rânduri, violent.

”Relația noastră a fost una tumultuoasă. Am avut tot felul de episoade. Noi suntem doi bărbați și reacționăm ca doi bărbați. Ne-am mai dat un picior, ne-am mai împins. În momentul în care am realizat că îl iubesc, mi-am promis că nu voi mai fi isteric. Fostul meu iubit este genul de om care nu-ți dă voie să vorbești… Țin minte că prima bătaie a fost când se întorcea de la mama lui de Paște și era cu ouă înroșite. Am aruncat în tot biroul cu ouăle, după aia ne amuzam. După întâmplarea asta (n.r. după bătaie) nu o să mă pot amuza, nu țin minte vreo durere fizică, dar țin minte zgomotul acelei bare de metal care mi-a spart obrazul”, a povestit el în cadrul unei emisiuni TV.

Recomandari