Un nou necaz în familia Denisei Răducu, la peste doi ani de la moartea ei! „Nu vom mai avea niciodată o zi bună!”

Familia Denisei Răducu e confruntă cu un nou necaz, la peste doi ani de la moartea ei. Tatăl ei a povestit tot, precizând că nu va mai avea niciodată o zi bună.  

Cu ochii în lacrimi, tatăl Denisei Răducu a vorbit despre ultimul lucru pe care l-a făcut fiica lui. Emilian Răducu a povestit în ce şi-a investit regretata artistă banii.

„Până când să apară aceste probleme de sănătate ale fiicei mele Denisa, ea s-a hotărât să ridice o casă aici la țară, în gospodăria bunicilor din partea mamei. Nu a apucat să ridice decât parterul și au apărut problemele de sănătate. Noi ne-am gândit să nu rămână o ruină această casă. Împreună cu fata mea, ne-am hotărât să o ridicăm. A apărut o problemă”, a spus tatăl Denisei Răducu.

El a explicat că această casă este predispusă la inundații și că ar vrea să fie luate măsuri pentru rezolvarea cestei probleme.

„În fața casei este o cișmea. Chiar prin spatele casei este un pârâu ce nu avea un debit extraordinar de mare. Acum, apa a intrat în casă. Vara trecută a fost apa până la genunchi în casă. După necazul cu fata, familia niciodată nu o să mai aibă o zi bună. Nu se poate uita”, a mai spus tatăl Denisei Răducu.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri