Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Un nou necaz în familia Denisei Răducu, la peste doi ani de la moartea ei! „Nu vom mai avea niciodată o zi bună!”

Familia Denisei Răducu e confruntă cu un nou necaz, la peste doi ani de la moartea ei. Tatăl ei a povestit tot, precizând că nu va mai avea niciodată o zi bună.  

Cu ochii în lacrimi, tatăl Denisei Răducu a vorbit despre ultimul lucru pe care l-a făcut fiica lui. Emilian Răducu a povestit în ce şi-a investit regretata artistă banii.

„Până când să apară aceste probleme de sănătate ale fiicei mele Denisa, ea s-a hotărât să ridice o casă aici la țară, în gospodăria bunicilor din partea mamei. Nu a apucat să ridice decât parterul și au apărut problemele de sănătate. Noi ne-am gândit să nu rămână o ruină această casă. Împreună cu fata mea, ne-am hotărât să o ridicăm. A apărut o problemă”, a spus tatăl Denisei Răducu.

El a explicat că această casă este predispusă la inundații și că ar vrea să fie luate măsuri pentru rezolvarea cestei probleme.

„În fața casei este o cișmea. Chiar prin spatele casei este un pârâu ce nu avea un debit extraordinar de mare. Acum, apa a intrat în casă. Vara trecută a fost apa până la genunchi în casă. După necazul cu fata, familia niciodată nu o să mai aibă o zi bună. Nu se poate uita”, a mai spus tatăl Denisei Răducu.

Recomandari