Căutare Live

Unde s-a mutat Aurel Pădureanu, după ce a rămas fără locuință: „De când a murit Cornelia, ne-au uitat toţi”

A trecut mai bine de o lună de la moartea Corneliei Catanga, iar soțul acesteia Aurel Pădureanu, face mărturisiri în ceea ce privește viața lui din prezent.

Aurel Pădureanu a fost nevoit să se mute din locuința în care a stat până acum

Facebook

Aurel Pădureanu a vorbit despre perioada care a trecut de la moartea soției lui și despre locuința în care s-a mutat după ce proprietarul casei în care stătea a vândut imobilul.

Aurel Pădureanu a povestit că s-a mutat alături d efiul lui, la fiica sa din prima căsătorie.

„Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!

Aurel Pădureanu, amintiri despre ultimul Paște petrecut alături de Cornelia Catanga

În această perioadă, Aurel Pădureanu își amintește de sărbătorile Pascale pe care le petrecea alături de Cornelia Catanga.

“Cum să mă simt? Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu! Am iubit-o şi am divinizat-o pe Cornelia. Acum îi fac parastasele. Tocmai ce s-a împlinit o lună de când nu mai este lângă mine. O să fie un Paşti foarte greu. Mi-amintesc cum a fost anul trecut, cum se pregătea cu bunătăţi. Era o femeie tare harnică, şi poate că nici ea nu mai putea şi nu se simţea bine pentru că avea probleme de sănătate, dar nu se lăsa! Dorm cu ea în gând şi mă trezesc la fel. M-a lăsa singur”, a spus Aurel Pădureanu.

Citește și: Ce fel de mama a fost Cornelia Catanga. Declarațiile cu vocea tremurândă făcute de Alexandru Pădureanu, singurul fiu al artistei

Aurel Pădureanu spune că se simte trist în cotextul în care nu mai este căutat de cunoștințe:

“Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem. Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest... nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători. Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta”

Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 ani

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, vineri dimineață, la Spitalul Universitar din Capitală, în urma a două infarcturi și a infecției cu Sars-Cov-2, care i-a slăbit organismul.

Citește și: Ultimul interviu al Corneliei Catanga, dat cu ochii în lacrimi. La final i-a pus o întrebare sfâșietoare lui Aurel Pădureanu

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga s-a stins din viață în jurul orei 4. Ea era cunoscută cu probleme de inimă, în anul 2019 a mai făcut un stop cardio-respirator, dar a reușit să se pună pe picioare.

Antonia a încins imaginația fanilor într-o rochie extrem de scurtă. Cum s-a fotografiat vedeta: „Tu nu ai nevoie de filt... Dan Capatos, confesiuni despre momente cumplite din vața lui: „Am fost paralizat pe partea stângă”. Ce a pățit prezentat...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x