Vezi cum reusea Oana Zavoranu sa scape de paparazzi!

Dornica sa apara mereu in fata, Oana Zavoranu nu mai tine cont de nimic. Nici macar de imaginea de femeie de casa pe care o dobandise in cei sapte ani de mariaj cu Pepe.

Dupa ce a dezvaluit picanterii din noaptea fierbinte petrecuta cu Mirco Maschio, fosta actrita de telenovele a trecut la perioada in care isi vizita pe ascuns amantul, pe Tudy, dupa izbucnirea scandalului.

Imediat dupa ce m-am despartit de Pepe, toata lumea avea senzatia ca stau in casa si sufar. Parca ii aud: «Uite-te, ma, cat este de interiorizata! Nu iese din casa. Cat sufera!». Dar ei nu stiau ca masina mea era in fata blocului, iar eu eram plecata la Tudy. Ma deghizam. Nu ieseam niciodata aratand ca Oana Zavoranu. Aveam o prietena care imi adusese sapte peruci si eu ieseam in fiecare noapte la ora 3-4. Imi puneam bureti pe sub bluza sa par mult mai grasa, imi puneam peruca si o pereche de ochelari. Purtam numai haine pe care nimeni nu ar fi crezut ca le-as purta eu vreodata. In plus, chemam taxiul in cealalta parte a blocului si plecam. Ma intorceam acasa dimineata, ca o fata cuminte. Eu am o singura problema: vocea mea este inconfundabila. Imi bagam tot felul de chestii prin gura sa o schimb, dar degeaba", a declarat vedeta pentru Cancan.

Asa ca in timp ce toti, inclusiv Pepe, credeau ca Oana sufera in tacere, fosta actrita de telenovele se incalzea in bratele barbatului care si-a ratat cariera politica din cauza ei.

Iar la aseamenea scenarii autohtone, chiar si Hollywoodul ar pali de invidie!

sursa: VDTonline

foto: facebook.com

Ultimele știri