Căutare Live

VIDEO! Doar picioarele îi măsoară un metru: "Eu așa ceva n-am mai văzut!" Un model suedez face ravagii pe internet cu fotografiile sale

Un model suedez are sute de mii de fani pe Instagram datorită picioarelor sale. Tânăra se mândreşte cu picioare lungi de un metru.

Un model suedez are sute de mii de fani pe Instagram datorită picioarelor sale. Tânăra se mândreşte cu picioare lungi de un metru.

În adolescenţă i-au provocat o depresie prelungită din cauza comentariilor răutăcioase ale colegilor de şcoală. Dar ulterior suedeza de 34 de ani a făcut un atu din aspectul său fizic.

S-a apucat de sport şi a învăţat să-şi iubească trupul pe care acum îl preţuieşte. Acum, nu doar că are un succes uriaș și se bucură de popularitate, în toată lumea, pe internet, ci face și bani din rețelele sociale.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri